simaymasalim Simay Buğlem düşünmüştük ilk baştan beri ama Buğlem isminin aslında bir anlamı olmadığını öğrendik lina liya mira gibi isimlerde koymak istemedim yanına artık çok fazla duymaya başladım kararsız kaldım 🙈
Eymenimmmm simaymasalim niyeki cnm bence gayet guzel ve anlamli bi isim buglem cenneti müjdeleyen melek demek
Eymenimmmm simaymasalim anladim canim tam detayli bi bilgim yok sadece öyle duymuştum biyerden olabilir tabikide
simaymasalim Merveff_25 kayınvalidemin ismini koymak istemiyorum tek olursa yanına benim ismimi de ekleyin der onun için iki isim istiyorum canim😅
Asenana simaymasalim ya bu yüzden koyacaksan ikinci isim koyma gerçekten. Derse de desin çok istiyosan kendin yap koy de sinir oluyorum şöyle kaynanalara 😒
simaymasalim Asenana haklisin aslinsa bende böyle düşünüyorum ama çok istiyorsan kendin yap koyda denmiyor en iyisi lafa söze gerek kalmadan çözmek gibi geldi 🙈
Asenana simaymasalim benim kayinvalidem de erkek olduğunu diyince sende benim gibi kız yapamadın dedi şakayla karışık çok istiyosan bi tane daha yap dedim kusura bakmasın boş yaparsa bozarim😒😂