Serifedebiyat Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Karnım ağrıyor bazen. Ama öyle mide bulantısı filan yok. Bu normal mii. Ultrason da da görmedim ya merak ediyorum😭
Babymmm Serifedebiyat kese göreceksin canım sonra kalp atışı inşalllah sağlıkla kavuş sabret ve lütfen ilk 3 ay ozellıkle dikkat et uzanma yüksege ağır kaldırma sakin ol sağlıcakla kalın 🥰
Ozdmrkbraa Serifedebiyat bebek yerleşme ağrısı o keseye yerleşirken ki sancı tekrar kontrolün ne zaman normalde 5 haftalıkken kese görünürdü sizde görünmedi mi
Serifedebiyat Babymmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yeni evliyim ilk hamileliğim haliyle tedirgin oluyorum. Birazda fazla kiloluyummm
Ftm_binboa17 Serifedebiyat bende bu gün gittim 4+3 benimki de 6 mm bir kese gördük bu gün Bebek için çok erken edindiğim bilgilere göre sizin kese kaç mm di
Ozdmrkbraa Serifedebiyat tekrar kontrole gittiğinde görürsündür inşallah bende de görünmedi 7 haftalıkken hem bebek göründü hem kalp atışını duyduk
Serifedebiyat Beta hcg sonucu 2862 çıktı. Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarınızı bekliyorum 🤲🤲❤️