minikcivcivim Kızlar sanırım enfeksiyon oldum. Evde nasıl geçirebilirim. Şuan afedersin yanıyor ve kip kırmızı oldu.. Akintim da var sarımsı oldu lütfen yardım edin..
Cnsutygr minikcivcivim doktoruna söyle ilaçsız geçmiyor bende yaşadım doktor toz bi ilaç verdi suyla karıştırıp içtim ama onda bile geçmedi iki hafta sonra tekrar gittim hapla birlikte verdi geçti doktora git hamilelikte önemli enfeksiyon
AlevDemirel minikcivcivim hamile değilsiniz sanırım.purinol var suyla karıştırıp içilen ondan alıp içebilirsiniz genelde onu veriyorlar zaten ben sık sık bu durumu yaşayan biri olarak.ama en etkili fitil oluyor ihmal etme boş bol su iç ben çok çektim zamanında.
esma124 minikcivcivim zeytinyağı doğal varsa defne sabunuyla yıkayıp zeytinyağı sürülürse çok rahatlarsın
yuksell07 minikcivcivim sana tavsiyem maydanoz suyu ic maydanoz buharına otur veya keçiboynuzu kaynat iç hiçbir i yok dersen soğan kaynat iç
minikcivcivim Cnsutygr canım şuan gebe değilim. Elimde cleocin diye bir krem var daha once de olmuştu bunu vermişti ama kullanmamıştım bunu sürsem geçmez mi doktoru bekleyecek durumda değilim malesef canim çok yanıyor akıntı köpük gibi geliyor bazen😕
umutcuk minikcivcivim travogen,travazol grubu en iyisi ilk kullanımda etki ediyor ve drlar pisiklerde bebeklere de veriyor bunları. Kullanabilirsiniz
minikcivcivim Cemreninannesiii şimdi krem sürdüm canim araştırdım biraz bakacağım yarın geçmezse gideceğim sanırım çok kötü oldu çünkü teşekkür ederim
rose90 minikcivcivim doğal yollardan halletmek istiyorsaniz kızılcık marmelati ve dut kürü tavsiye edebilirim birde cranberry tableti ve venature markasının araştırabilirsiniz
WmonallissA Bende var 13 haftalık hamileyim. Doktorun verdiği suyla karıştırılan ilacı mide bulantısından hiç içmedim. Çok da korkuyorum bir şey olur diye. Başka çözümü yok mu ki bunun 😒
minikcivcivim Kızlar bilgileriniz için çok çok teşekkür ederim elimde hangisi varsa mutlaka hepsini deniycem yeterki geçsin 🙏olmazsa ezcaneden bulucam teşekkürler
bilaloguzunannesi yuksell07 merhaba doğum yaptım 5 aylık oldu şükür bu dediklerinizi yaparsam bir sorun olur mu
minikcivcivim yuksell07 soğan 15 gün devam edilmeli dediler onu adet başladıktan sonra yapacağım daum adet olmadım canim. Maydonuz var süt ve maydonuz da yapabilirim teşekürler canim allah razı olsun 🙏🙏
yuksell07 minikcivcivim zaten en iyisi soğanı 15 gün yapmalı çünkü 5.gunden itibaren etki etmeye basliyor