Cansuuuediz Merhaba gebelikte böbreği büyüyen anne adayları var mı? Benim sağ böbreğim 18mm olmuş doktorum sezaryanla bebegı alma taraftarı. Suan 35+1 im. Pazartesı bebegı sezaryanla alabılrıız dedii. Yaşayan varsa bilgi verebılır mi?
Cnsugur Cansuuuediz kız niye hemen alıyo bende 29+4 üm ama sağ böbreğim 20 mm sol böbrek 10 mm ama gel bebeği alalım demedi sadece ilerlerse bu durum stent takcaz dedi bol bol sol tarafına yat bebeğin sağ tarafa baskı yapmasın
Deletedmom95 Cansuuuediz bende de var sağ tarafta ama kaç ml bilmiyorum. Büyümeyi engellemek için stend takarız demişti doktorum neden sezeryana yöneldi ki?
Selinanne Cansuuuediz benim de sağ böbreğim büyümüş. 34. Haftamdayim. 32. Hafta kontrolünde söyledi doktorum. Sağ tarafına yatma dedi. Başka da bir açıklama yapmadı bu haftalarda artık büyüme bekleriz dedi,ben de normal diye düşünüp çok da irdelemedim açıkçası.
Medine38 Benimde başıma geldi çok kötü bir durum bnde erken doğum yaptım bu yüzden doğurcağım güne kadar hergün acilliktim 37 ye kadar zor dayandım allah yardımcın olsun.
Cansuuuediz Cnsugur valla hanılelıgın ılerlemıs dedı ama ıste kesın alcam demedı sen yine hazırlıklı gel pazartesı alanılırız dedı 😔
Cansuuuediz Deletedmom95 zaten doğumuna az kalmış stent takmaya gerek yok dedı stentte çok ıyı degılmıs zaten taktırıp çok pişman olan var😔
Cansuuuediz Selinanne ihmal etmeyin yine muhtemelen çok buyumemıstır yoksa ürolojıye falan yonlendırrdii. Çok gecmıs olsun bu arada