minik_kalbim Deletedmom539 Başaran klinik doktor Ahmet başaran 300 tl tek gebelikse devlete gidicektim ama sorumsuz olmalari çok sinir etti beni
2artiikizannesi Deletedmom539 ben meram tıp fakültesi hastanesi yaptırdım gayet te memnun kaldım çok güzel ilgilendiler ayrintilida Ali acar hastasıyım perinotoloji bölümüne gidiyorum ikiz gebelik olduğu için
htcedgn minik_kalbim çok iyi bi hekim, çok açıklayıcı ve dinleyici. Benim riskli gebelik tanımı ilk o koydu. Sonra Ali Acar’a takip olmaya başladım, risksiz bi gebeliğim olsa Ahmet hocaya devam ederdim🌸
724mari Deletedmom539 detaylı ultrason u ne zaman yapıyorlar Hangi haftada ? ben medicana narin türkmene gidiyorum🙄
Asli1453 Deletedmom539 canım ben ahmet başaran klinikte yaptırdım cok güzel ilgilendi bebegimin birçok resmini ve videolarını verdi fiyat 300 liraya yaptırdım cokta memnun kaldım
2artiikizannesi Deletedmom539 devlet olmasına rağmen ben çok beğendim memnun kaldım şahsen bebeklerimin herseylerine detaylica bktilar baya bı uzun sürdü