Aaaaaa Doğuma son 6🙆🏻♀️ Tansiyon yüksekliği ve protein kaçağım var biraz maalesef Sezeryan olacağım🙏🏻 Sizlerin kaç gün kaldı ?😊
Xxz Aaaaaa son 25 daha henüz belli değil doğum şeklim. Hayırlısı olsun bakalım sağlıcakla alalım kucağımıza bebislerimizi ♥️♥️
Busra_24 @Aaaaaa saglikla kucaginiza alin insallah. Aynı sıkınti bende de var siz kac haftalikken oluyorsunuz sezeryani
Busra_24 @Aaaaaa 37de alirim demisti doktorum 4 kasimda gidicem bakalim gunu o zaman kesinlestiricez 35 haftaligim suan
Aaaaaa Naren1 hazır mısınız ben hiç değilim😭 normal doğumdu kendimi hep öyle hazırladım bu hafta Sezeryan kesinleşti 😌
Naren1 Aaaaaa hazırım hiç olmadıgım kadar🙃 ben sezaryan istiyordum kendi istediğimle oldugunu düşünüyordum son bir aydır kanamalı hemoridim ve varisim var zorunluymuş zaten 😅 şuan korkmuyorum pazartesi ne olurum bilmiyorum🙃
Aaaaaa Naren1 bendede var hemoroid çok küçüktü 4 gün ishalden kıvrandım bu hafta aşırı büyümüş görünce şok oldum 🙄 doktorum bu son haftalarda büyüme oluyor demişti
Smeyyesayin Benimde son 6 heyecan korku hepsi bir arada. Normal doğumdan çok korkuyorum bende 🙄 sancım açıklığım hiç bir şeyim yok sadece normal bekleniyor. Hayırlısıyla bi doğursak 😊
Yeni__anne Aaaaaa benim de son 6 günüm kaldı. Sezeryan olucam Allah izin verirse 🙂sağlıkla gelsin miniklerimiz