synpolyanna Kızlar, Bende bir terleme ve inanılmaz halsizlik hali var burnumun içi yanıyor adetime 3 gün var benim gibi olup hamile oldugunu ogrenen oldu mu? Birkac gun oncede sağ gögsüm batmıştı of of bu belirsizlik delirticek😔
zeyzey95 synpolyanna erken gebelik testi yap yarın varsa silik de olsa çizgi çıkar geç döllenme falan olmadıysa
Anne18 synpolyanna canım kendinden süphelenmedğin zaman hamile kalırsın Ne zaman şüpheleri bırak bak ozaman gebe kalacaksın kuzum
Smysmysmy synpolyanna adet gecikince silik de olsa çıkar bence. Tecrübeli gibi konuştum ama ben de adet gecikmesi bekliyorum 😂
zeyzey95 synpolyanna yarın yapsan da çıkabilir ama 2 gün daha bekleyebilirsin yani 😂 ben adet olacağım gün yapmıştım silik çıkmıştı
synpolyanna Smysmysmy of of insan adet gecikmesi bekliyor dimi bende aynıyım ay dün gece gözlerimin içi bir yandı gece boyunca uyuyamadım.şuanda daha iyi hissediyorum. Ya hamileyim ya grip olcam diyorum kendime 😅😅
Smysmysmy synpolyanna benim yarın gecikmenin ilk günü sabahı bekliyorum test yapmak için ilk idrarla 😇
Smysmysmy synpolyanna inşallah hamilesindir. Ben de az önce kan verdim sağlık ocağında akşam sonuçları alacağım. İnşallah hepimiz en hayırlı şekilde o güzel haberi alırız
synpolyanna Aysima23 adetim gecikti ama bugünde olabikirim olmazsam yarın sabahtan test yaparım artık bakalim kısmet 🤲🤲🤲
synpolyanna neslihann87 ben ayın 31 inde normal test yaptim negatif cıktı suan adetim 1 gun gecikti bakalim yarin bir daha yaparım.Erken döllenmiş demekki sizin yoksa cok zor hemen cikması bence🤔