threestar sssebosss erkekse bazıları söyler ama kızları genelde net söylemiyorlar biz 19. haftada kesin kız artık diye öğrendik ondan öncesinde hep bi kararsızlık oldu
mrhbslm 11-12. Haftalar bebeğiniz erkek denildi, sonrasındaki kontrolümde kız denildi şuan 19.haftamızdayız en son gittiğimizde aynıydı cinsiyet ama ben detaylı ultrasonda görene kadar heveslenmeyecegim 🙈😍😻🎀
zulus mrhbslm aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. 13. Haftada kız dediler. 16. Haftada erkek. İnsan şok oluyor. Erkekten kıza döner mi bilmiyorum hissettiğim hep kızdı. En iyisi detaylıyı beklemek dediğiniz gibi 😊
Can2 merve031 doktorum direk gördü birde birkaç göstermek için karnımı hareket ettirdi☺️ İnsan o dönem cok merak ediyor sağlıkla olsunlarda
DenizGzm sssebosss 29+5 bi kız bi erkek diyorlar hala İnan net bilmiyorum üçüncü doktorum ve son ikidir kız diyor ama öyle çok değişti ki erkek çıkarsa şaşırmam hazırlıklıyım :))
Seydasahin Ben 21. Haftamdayım daha net öğrenemedim 12 de erkek dediler 14 de kza benziyor dediler 18 haftamda %90 erkek dediler en son gitmem de yine kıza benziyor dediler şaştım kaldım detaylımız var bakalım orda net olur inşallah
askvehuzurum sssebosss 12.haftada mğrendim ama tam bişey söylemedi doktor 16 haftada kesin brlli oldu aynıydı ilki erkek kesinleşti yine erkek