Mervegrbz Annelik tüm zorluklara bebeğin için katlanmaktır 💙 sizi gönülden tebrik ediyorum yaşadıklarınız kolay değil, Rabbim size başka acılar yaşatmasın çok güçlüsünüz 🙏
Esmabb Rabbim yardımcınız olsun ınsallah hayırlı bır evlat olur inşallah hayatında evladınla musmutlu ol
Yasom Elifcee25 Allah yardımcınız olsun. Bu kadar sıkıntıdan sonra annesi gibi bebek de dirayetli çıkar inş. Allah sizi birbirinize bağışlasın 🙏sağlıcakla kalın.😊
Merimo Elifcee25 inşaAllah kucağına alırsın canım. Ben inanıyorum. Bebeğini sağlıcakla kucaklayacak onunla büyüyeceksin 😌
Minoss Elifcee25 canım Allah yardımcın olsun bu kadar şeye dayanmış anneesi senin için olumsuz düşünme hemen o seni bırakacak olsa bu kadar güçlü olmasa en başında bırakırdı güçlü olman lazım Allah’ım yardımcın olsun
Elifcee25 2prensesannesi__ Atatürk üniversitesi arastirma hastahanesinde yattim canim. Evet sezeryan doğum
-melike- Elifcee25 Rabbim acil sifalar versin insallah bu kadar cabanizin karsiligi Rabbim kucaginizda birakir insallah büyüdükce büyudugunu görunce bütün skntilarinizi unutursunz insallah sen cok guzel bir annesin Rabbim mukafatini versin insallah evladinin acisini gostermesin insallah Allah yaryardimcin olsun insallah bir gün yine yazarsin oglum cok iyi kizlar kocaman bir erkek oldu diye Rabbimin izniyle Oglusuna saglikli bir bogaz versin çok cok yemek yesin saglikli bir bebis olsun insallah canını skma o kadar sknti cekmissin az kaldi insallah sende evladinin keyfini sürersin insallah dualarim seninle
m_srgn32 Elifcee25 Rabbim tez zaman da şifasını versin inşallah…Bol boll dua elbet Rabbim verdiğin mücadelenin mükafatını gerçektir.