Ezgshn Daha 4+6 haftalık hamileyim ama belim en ufak bişey bile yapsam çok ağrıyor, sizdede oluyor mu anneler?
tgbktszdmr Ezgshn ilk 2 ay ağrıtmıştı benim de canım. Doktorum zeytinyağı sürüp ardından sıcak havlu koymamı söylemişti o baya rahatlatmıştı
esraizmirli Ezgshn ahh ben neler çekiyorum 14 haftalık hamileyim utanmasam ağlıycam sırtüstü yatsam tek kalkamıyorum önce sağa sola dönüp sonra kalkıyorum o kadar zorlamıyorumki ağrı kesici içmeden dayanamıyorum 😭
Shr16 Ezgshn canim benimde ilk haftalarda öyleydi bol bol dinlen ve süt dr demişti bende yaradı fazla düşünme stres yapma canim
Baybymucize Ezgshn bel ağrısı hamileliğin boyunca olacak canım doktorundan danış o ağrılar beni mahvetti
Dyguklc esraizmirli ya bende oyleykm hatta annemde diyoki daha simdiden boyleysen karnin iyice xikinca napcaksin ama ayni dedigini gibi sirt ustu yattigimda kalkamiyorum bel agrim cok oluyo doktorda normal dedi biz mi cok hassasiz diye dusunuyorum srtik
Hlyaaaa 6 haftalik hamileyim bende. 4 haftadan beri belimin agrisi gecmiyor. Cok fazla agri yapiyor. Ama ilac kullanmiyorum.
Ezgshn Hlyaaaa ben daha doktora da gitmedim haftaya gidip kan testi yaptırcam inşallah, kese göründü mü 6 haftada?
esraizmirli Ezgshn doktorlar birtek parola izin veriyor ama o da hiçbir işe yaramıyor son bi kaçgündür de şiddetli baş ağrısı var zorlanıyorum çok virüsten korkuma hastaneye de gidemiyorum 😔
Hlyaaaa Ezgshn 5 haftalikken gördük keseyi. 25 ekimde de kalp atisini duyduk. Cok şükür. Benimde ilk gebeligim cok heyecanliyiz.
Ezgshn esraizmirli Ne zaman geçermiş ki bu bel ağrısı acaba 🙄 bende bi doktora gitsem içim rahatlayacak
Ezgshn Shr16 ev işi ve yemekten fırsat buldukça dinleniyorum :) evet süt içmeye yarın başlıcam inşallah
esraizmirli Ezgshn bilmiyorum çok sık doktora da gitmek istemiyorum virüsten bekliyorum 1 hafta sonra gidicem birşey söyler heralde
Ezgshn Hlyaaaa Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bizde öyleyiz çok güzel bir duygu :)
evlat_ Bende aynı dertten muzdaribim 6+0 umarım en kısa zamanda geçer benim ilk Dr randevum yarın henüz hiç gitmedim
Ezgshn Baybymucize hastane bana çok uzak bir de randevusuz gidemiyorum o yüzden doktor için beklemem gerekiyo, inşallah gidince bu kafamdaki deli sorular cevabını bulur :)
esraizmirli Dyguklc inanın bana can tatlılığıyla alakası yok bence bir oda süpürsem gerisini getiremiyorum o kadar beni etkiliyorki zor geçiyor zaman 😭