yaseminyasemin selam arkadaşlar, 36+6 haftalığım doktorum bu ilacı verdi ama anne karnındaki bebeğe zarar verebilir yazıyor doktoruma güveneyim diyorum ama yinede korktum kullansammı acaba
htcedgn yaseminyasemin buscopan ve butopan aynı ilacın ticari isimleri farklı türevleridir. Gebelerde rahim açılmasını desteklemek amacıyla kullanılır. Zararlı değildir, zararı olsa hekim uygulamaz zaten🌸
yaseminyasemin kubra_c bebek dönmüyor baş aşağı , sekretere söylerkende rahim yumuşatıcı verelim dedi ilaç bu geldi eczaneden
kubra_c yaseminyasemin Yani ölüm kalım meselesi değil kâr zarar meselesi yapıcağınız bir durum yok bence mutlaka başka bir doktor görüşü daha alın hemen kullanmayın
yaseminyasemin kubra_c yarın aricam doktoru eczane farklı vermiş olabilir diye geldi aklıma sanırım doktor buscopan dedi eczane butopan vermiş arayıp bi görüşcem ilginiz için teşekkür ederim
yaseminyasemin htcedgn butopan da emziren anneler ve gebelerde bebeğe zararlıdır yazıyor buscopan da öyle bişey yazmıyor o yüzden yarın doktorla konuşup öyle kullanmayı düşünüyorum. teşekkürler ilgilendiğiniz için💐
htcedgn yaseminyasemin butopan buscopanın muadilidir🌸 kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz tabi ki🌺🌸 içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde kullanın🌸😊