Gurbetcigelin Zhrkzm çok teşekkür ederim🥰 evet gerçekten insan inanamıyor teste baktıkça bakasın geliyor benimde😍 hatta öyle merak ediyorum ki çıkarıp tekrar bakıyorum😂 hatta az önce bir test daha yaptım, yarın kan vereceğim daha emin olacağım inşallah🤲🏻❤️
Zhrkzm Gurbetcigelin tahmin edebiliyorum. Sonuna kadar güzel ve rahat bir şekilde geçir hayırlısı ile de kucağına al inşallah
Gurbetcigelin Dilara1503 amin inşallah çok teşekkür ederim canım ayrıca bu bilgiyi benimle paylaştığın içinde❤️ Her fırsatta okuyacağım sağol😍
Gurbetcigelin Yeppudaa canımmm❤️ Çok teşekkür ederim Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🤲🏻😍
Bittercikolataa Ah canım benim gözün aydın cok sevindim insaAllah değerlerinde güzel bir sekilde artmistir 🥰 daha da mi koyulasti testin atsana fotograf cok heyecanli ve baskasinin heyecanina ortak olmak cok mutluluk verici ya 😍
Gurbetcigelin Bittercikolataa çok teşekkür ederim canım İnşallah🤲🏻 Yeni post açtım bakabilirsin tatlımmm😘❤️ Testim koyulaşmış değerim de artmıştır değil mi ya🙈 kan vermeden emin olamıyorum halen hayal gibi🙃
Gzlgzl Gurbetcigelin hayırlı olsun bence yarını bekleme bugun ver yarında sonra yine artışa bakarsın ☺️🎈
Bittercikolataa Gurbetcigelin Oy miniğim annesine sıkı sıkı tutunmuş kiii😍😍 tabii ki ne kadar guzel koyulasmis artmistir degerin merak etme strese girme simdi bol bol dinlenme vakti 😍😍
Gurbetcigelin Bittercikolataa inşallah tutunsun bırakmasın annesine🙈 çok teşekkür ederim güzel hamişşş😍 heyecandan uyuyamıyorum artık yarın olsun hemen🎈
Seyma2861 Gurbetcigelin masallah masallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah🙏☺️☺️ Tebrik ediyorum
Msd26 Gurbetcigelin doğuma kadar vurulacaksan canım sadece göbek değil vücudunun birçok yerinde yağ dokusuna vurulabilirsin bu iğneyi bunun için bi profesyonelden yardım al yoksa mosmor olursun dönüşümlü yapacağın bölgeleri öğren
Gurbetcigelin Msd26 ay sorma canım beyaz tenliyim birde 1 aydır sürekli göbekten iğne olunca iğne girmiyor canım yanıyor. Önce morardı şimdi yeşil oldu göbeğim gökkuşağı gibi😂