Derinin_annesi Bu pandemi döneminde hep kötü şeyler olurken sizinle güzel birşey paylaşmak istedim 32+5 ve ilk defa kızımın net yüzünü gördüm ve görür görmez gülümsedi ❤️🌸 sayılı günler kaldı sizin ne kadar kaldı ❤️
ecembugra53 Derinin_annesi maşallah canım 🧿😍 benimki de erkek süreklş gülüyor böyle cok fotoğraf vR cnm aynı babası kopya etmişim😂😂
Merveerhannn Derinin_annesi yaaaaa çk güzell maşallahh sana yaaa 🌸🌸 gülmüşmüü ikinci resmi görünce bnde güldüm ister istemez. 😅
Hemece Derinin_annesi maşAllah nasıl güzel gülümsemiş Allah ım bir ömür hep gülümsetir inşallah bende en son 32.haftamda gördüm oda elleri yüzündeydi aradan gördük 🤭🤣 şu an 38 haftadayım ve daha göremedim artık doğuma nasip🙈
Derinin_annesi Cicilibicili maşallah ❤️😘 bizde şok olduk ilk defa yüzünü gösterdi onda da böyle güldü ❤️👼🏻 Doktorum bile resmini aldı duvarına astı 😊😊😊
Derinin_annesi Merveerhannn teşekkür ederiz canım ❤️ Evet 2. Resimde gülüyor bende baktıkça gülüyorum 😂
GizemmYunuss Bu görüntüleri sadece özelde mi veriyolar? Devlet hastanesine gidiyorum hiç bu şekilde görüntü vermediler