Htcemr20 Mervece06 seni çoook iyi anlıyorum benm ablam bile naz yapıyorsun dedi ama o mide bulantısı tüm vücudu bu kdr etkiler çok zor görünüyor biliyorum ama ben 12. Hafta oldu ciddi rahatladım dediklerinde o zmna kdr dayanamam diodum bi anda bitio inşallah
Busramom54 Benim de sadece bulantım var. Haftaya doktora gidince prilam isimli ilacı yazmasını isteyeceğim
Htcemr20 Mervece06 doğuma kadar olanlar binde bir inanma onlara doğuma kdr değil 12. Haftada azalacak bi gün bi anda ne oldu diyeceksin
Kbrayslli Msd26 iyi gelicek şeyler ye canım benim de ikinci gebeliğim ilk hamileligimde 9 ay kustum simdi 13+4 hamileyim bulantim çok oluyor kusma ilk başta coktu şimdi yok bulanincada naneli sakız cigniyorum çok iyi geliyor
Ebruozyolcu Msd26 ben canım 16 haftalık hamileyim 3 4 kere falan kustum ama bulantım hala devam ediyor gece gündüz öğürüyorum bu haftada gece uykumdan uyanıyorum
Hanileanne Fxfx 5+4 üm bugün bira fazla hareket ettim hastaneye gittin sağlık ocağına gittim çok yoruldum eve geldim 2 saattir uzanıyorum lavaboya kalktım şimdi beyaz akıntıyla birlikte hafif kahve akıntı gördüm sizce yoruldum diye midir
Fxfx Hanileanne hiçbir gebeliğimde leke sorunu yaşamadım bu yüzden ne desem doğru olmaz😕 Dr unuza sormanız daha doğru olur
Msd26 Hanileanne kahverengi kan genelde eski kanamayı işaret eder korkulan kan genelde kırmızı canlı kandır ve sancıyla beraber olmasıda ayrıca önemlidir ama siz yinede biraz dinlenin takip edin devam edecek mi kanama rengi nasıl diye en kısa zamanda da doktora görünün en azından içiniz rahat eder
malatya4444 4 ay sadece bulantim oldu helede sabahlari off Aman Allahım kussaydim.belki rahatlardim ama kusma olmadi bende hic
Yunel Msd26 ben ben ölüyorum ya bulantı oluyor ama kusamıyorum dediğin gibi kussam rahatlicam ama olmuyor bunun yanında başdönmeside oluyor mesela dün çok kötü oldum yerinden kalkamıyordum gözlerim kararıyor kimseyi seçemiyorum bu sefer dahada bulantım oluyor 10 haftalık hamileyim koku hassasiyetini hiç söylemiyorum bile bu yüzden yemek yiyemiyorum ilk bebeğimde hiç birşey yoktu ne ağrı ne bulantı nede başdönmesi ama bu hamilelik şuanlık beni çok sersem etti rabbime yinede çok şükür daha da kötü olabilirdim
Msd26 Yunel anlayabiliyorum canım göz kararması baş dönemsi ayakta uzun süre duramam yaşıyorum bende sabır diyorum az kaldı geçecek diye
Msd26 Herkes anladığım kadarıyla hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor bazısı biraz daha uzun en azından bu durumun çoğu kişi tarafından yaşanıyor olması ve sürecin geçici olduğunu bilmek azda olsa rahatlatıyor az sabır diyelimmm 🙏
Hanileanne Fxfx doktorumu aradım progrstan al ve kullan dedi lekelenmeler devam ederse haber ver hastaneye gideriz dedi şimdi konardık ettim çok şükür tekrar etmedi uzandık dinleniyorum ayaklarımı kaldırdım havaya bol su içiyorum tekrar etmez umarım
Seyma2861 Msd26 ilk haftalarda bulanıyordu benim kusmuyordum. 8den sonra açıldı şimdi hergün kusuyorum 16haftalık oldu gecmeyecek gibi
Cemrenur Msd26 ben öyleydim :( zorla kusturuyodum kendimi anca o zaman rahatliyordum çünkü. Çok beter allah yardımcınız olsun
Hzl Msd26 12 . hafta bitti hala hic kusmadim kusamiyorum bende midem cok bulansa da olmuyor gece uykumdan uyandırıyor bulantı gene kusamiyorum yani bende rahatliycam gibi geliyor bi kusabilsem ama olmuyor . yani olmayinca olmuyor . yapcak bisey yok .
Dyguklc Msd26 evet benimde boyle oluyodu keske kussamda rahatlasam diyodum sinra doktorum bi ilac verdi o rahatlatti allaha sukur hayir gunun her saati bide bulamtidan yemek yiyemiyodum yapamjyodum full yatiyodjm
threestar Msd26 o zamanlarda öyleydim, çok nadir kustum genelde sabahları o da koku hassasiyetinden kahvaltı hazırlarken falan ve ya akşam yediğim bir şey dokunduysa, mide bulantım çoktu ama 4 defa falan kustum toplasan, su an 22. haftadayım geçti çok şükür 🤗