Gulsahtayarslan Merhaba arkadaslar normalde 28 haftalıgım 20 20-25gündür kontrole gitmiyorum bugun günümdü bebek daha 950 gr ve 26 haftalık görünüyor böyle olup gelişim geriliği olan varmı sizce neden böyle ben 10 kg aldım ama hiç bebege işlememiş doktor bebek çok cılkz dedi
Ttugbatrn Gulsahtayarslan 28 haftalıkken doktora gittim ve 1180 gramdı canım senin daha 26 haftalıkken 960 gram olması bence normal doktorun neden öle sölemiş bilmiyorum
Seval22 Gulsahtayarslan şekerin yoksa bol meyve ye kuru incir falan kaşar süt ceviz ben bunları yiyodum 28 + 5 te 1750 gr 44 cm di 3 hafta önden gidiyor yeme dedi doktor yasakladı kilosu az olsa bi türlü çok olsa bi türlü bende diyete girdim
Gebegunlugu bence normal kilosu ben 1 hafta sonra gidicem kontrole kilosu kaç olursa yazarım buraya canım suanda 28 haftadaym
Gulsahtayarslan Tugce1803 dimi bende işte acaba plesentayla alakalı bır durum mu dıye dusunuyorum sence
Meltem-82 Haftası kilosuna göre değişiyor ben salı günü gittim 28+3 dü 1528 kg 42 cm dedi ama başka bi doktora gitsem farklı çıkar ölçümden ölçüme değişiyor
Gulsahtayarslan Meltem-82 insallahndedıgın gıbıdır canm ya yani 28 haftalık olmasa 26 yla kılosu uyusuyor ama cok geri 2 hafta yani
Tugce1803 Gulsahtayarslan öyle olsa söylerdi doktor ya bu hafta beslenmene dikkat et dediklerimi ye toparlar inşallah
Meltem-82 Şöyle söyliyeyim 24 haftalıkken özele gittim 960 gr dedi 1 hafta sonra devlete gittim 840 gr dedi ölçümden ölçüme değişiyo demem ondandı özelde haftasına göre önde dedi devlette haftasına göre uyumlu dedi istersen başka bir dr a daha git için rahat olsun
Gulsahtayarslan Seval22 ahh canım cok sagol valla bende deniym ozmaan kontrolum 10 gün sonra en azından anlarız ne oldugunu
hafsa0211 Bende 27+2yim 1150 gr 35.8 cm boy, bir hafta önden gidiyor bebek vitaminlerini azalt dedi doktorum. Sen mutlaka yakin takipte ol insallah bir problemi yoktur bebisin