ozgesoy28 Elifelik yoyko innavation 3in 1 aldım 4 bine ama süper 3 çeşit şekilde kullanılıyor 4-5 yaşına kadar rahat kullanılır
Evaask Elifelik casual qattro trone safe aldım bende daha kullanmadık ama çok güzel ve kullanışlı ben çok sevdim. 1900 tl
nilly Hafif ve kapandığında az yer kaplayan bi araba almaya gayret edin. Zaten çok fena bi havada bebekle dışarı çıkmıyoruz. Iyi havalarda geziyoruz. Çocukların çoğu yürümeyi sever. Çoğu zaman boş bebek arabasında kendi çantasını gezdiren anneler görürsünüz. Ekonomik davranmalı araba konusunda.
Selinovvic Mamas &papas aldım, pratik tek elle açılıp kapanabiliyor,ergonomik 1800 tl ye aldım.Travel sistem bakarken son anda bu markayi alırken buldum kendimi çok pratik olmasından dolayı
Arttenda DuruSuedaAca ben de ocarro istiyorum. Çok sağlam ve pratik geldi bana. Ama şuan hatırlayamıyorum, alçak mı sanki biraz? bebeği alıp koyarken zorluk yaşar mıyız sizce?
Drottin Elifelik Quinny Zap extra2 aldım 2400 tl Hollanda menseili bir ürün hem kaliteli hem de çok az yer kaplıyor hafif tavsiye ederim ..
tomurcukannesi Elifelik ben elelebaby den aldım instagramdan. Daha doğrusu hediye aldı arkadaşım. Fiyatları 1300-2000 arası. Hafif baya. Çok fonskiyonlu az yer kaplıyo. Bakabilirsiniz
Selinovvic Elifelik armadillo modeli, e bebekten aldım,hatta su an daha uygun olması lazım fiyatı en alırken hediye ceki vermişti 600 tl onunla da eksikleri mi almıştım
Iremucoluk Casual Quatro Trona Safe aldık bizde 1500 e özellikleri çok hoşumuza gitti daha kullanmadık ama