htcedgn Edtu94- hahahaha o annenin 10. Gebeliği falan olmalı ve çok ağrı çekmiş olmalı ki bebek öyle balık gibi kaysın🌸 doğuracağımızı her canlı gibi biz de anlıyoruz😅 kendinizi dinleyin, vücudunuz size sinyaller gönderecektir🌸🌺
Haticebulent Edtu94- benim ikindide nisanm yatsi vaktinde suyum gdi bekledim sancılarım 3 dakikada 1 geliyordu ve gittiğimde 2cm açılma vardi hemen dogurdjm cok sukue. Su an 6 ay 6 günlüğüz 💟
Sahika8989 Edtu94- 5 icinde jilet yaparsin yikar cikarsin benim oyle oldu cunku hemen agrin baslayabilir bebege bisey olabilir oyuzden vakit kaybetmiyisun oyle bir iki gun falan millet gibi evde bekleme tedbir amacli diyorum ben.
m_yel Edtu94- mümkün olduğunca hızlı hastaneye gitmekte fayda var. bebeğin suyu azalıyor ve doğum zorlaşıyor, doğru biliyorsam enfeksiyona da açık hale geliyor
Merveturgut Selinanne çok teşekkür ederim ☺️ ben günlük ped kullanmıştım hastaneye gidene kadar hastaneye gidince ebe açıklığı kontrol orda giydim depend i
Edtu94- Selinanne ya yolda şu iyice gelirse işemiş gibi oluruz takside 😂😂 o değilde dün gece tuvalet kalktim afedersin çiş yaptım kesildi sonra sıcak bi şu geldi azicik o neydi acaba