zynb_ozkn Papatya3 ben bundan almayı düşünüyorum kilitli poşetlerde kıyafetler havasız kalabilir diye düşündüm
DefneUraz Papatya3 yeni hazırladım 1 hafta filan oldu koku yok zaten kilitli poşetde değil normal buzdolabı poşeti altına doğru katladım ağzını valizimi de tam kapatmadım hava alıyor hem aklıma birşeyler geldikçe koyuyorum ufak tefek eksikler kaldı
Papatya3 DefneUraz anladim canim cok iyi o zaman. Ben buzdolabi poseti yada kilitli poset kullanicam, vazgectim almaktan. Koku sorunu olur mu diye dusunuyodum sadece..
DefneUraz Papatya3 poşetleri de yıka istersen koku olur diye düşünüyorsan ama bende sıkıntı olmadı dediğim gibi valizi hava alacak şekilde bıraktım sorun olmadı hem tertemiz çamaşırlar neden koksun canım☺️
Papatya3 DefneUraz posetlerin kendini plastik kokmuyosa yikamam sanirim bavulu da agzi acik birakiriz aynen son haftaya kadar falan 😊
Babyy1S Papatya3 30da hazırladım kilitli buzdolabi posetlerine koydum koku falan yapmadı 34 haftalgm hemsireye verilicek olani yazdim digerleri belli zaten onlara yazi yazmadm gozukuyor hangi posette ne oldugu
Papatya3 minik0507 mantikli hele bu viruslu ortamda hepsini acip ellemektense belirli olanlari kullanir kalani temiz kalir
sevara Papatya3 ben Trendyoldan aldım bavul içi organizer. Her şeyi almaz ama sadece bebeğin eşyaları sığar. Kendiminkini poşete koyarım veya organizerden bir tane daha alırım.