Sevdasoner Acar koymayı düşünüyoruz anlamı da güzel yetenekli,becerikli atılgan demek sizinde görüşleriniz almak istedim 🤗
Bgmbgm Sevdasoner valla cnm bnde çok beğenmedim ama siz begendiyseniz sorun yok bende Mete koyucam benimde beğenen cikio ama ben begendigime begenmeyenlere sasiom 😁😁
Cans Sevdasoner Anlamı çok güzel fakat genellikle soyisim olarak duyduğumdan sıcak olamadım . Tabii ki sizin tercihiniz ❤ Siz beğendiyseniz dünyanın en güzel ismi olur 😍
cigdmpkr bana cok degisik geldi fazla begenemedim acikcasi ama siz begendiyseniz gerisinin bi onemi yok 😇
Sevdasoner Ne bilim cigdmpkr ne bilim ilk başta banada öyle geldi ama cok fazla dillendirdiğimiz için şimdi kulağıma güzel geliyor ama yine de teşekkürler 🙂
BrcuSibell Sevdasoner bende begenemedim açıkçası kötü değil tabiki ama kulağa biraz değişik geliyor belki alışık olmadigimiz bir isim ondandr belki canım arkadaşında dediği gibi sen beğendiysen gerisi teferruattır
Sevdasoner Cans evet soyismi ama artık insanlar kızlık soyisimlerini koyuyorlar 🙂) şimdi moda buymuş bi de diğer klasik isimlerden koymak istemiyorum eşim hic istemiyordu ama ben sürekli ACar'ın babası dedikçe o da alıştı 😂😂😂
Sevdasoner Keriminmutluannesi Acar topkara soyismimizle uyumlu oldu sanki bir de dediğim gibi klasikleşmiş bir isim diil
ElifSolmazYney Sevdasoner yaaa anlamı cok güzelmis ve farklı bir isim ben cok begendim hiç kimsede yok klasikleşmis isimleri koymamanız daha mantıklı bence siz begendiysenz kimseyi dinlemeyin 😄
Keriminmutluannesi Sevdasoner canim o kadar çok sevdiysen kimseyi dinleme zaten başka isim koyarsan da bu içinde ukte kalacak bence neyi istyosan onu da koy😍
Sevdasoner Bir de büyüdüğünde seslenildiğinde tok bi ismi olsun istedim Acar Bey bence kulağa hoş geliyor ya da dediğim gibi ben söyledikçe benimsedim 😂😂😂
ElifSolmazYney Sevdasoner boşver herkesin sevmesi önemli değil senin sevmen önemli ve bence cokta farklı herkes farklı isim koymaya pek cesaret edemez 😄