Necvaayyldz bburcu gözün Aydın canım salı günü de ben sezeryan oluyorum çok heyecanlıyım yani birazcık da korku var ☺️
bburcu Necvaayyldz inan her şeye değecek ❤️🥰 canımı alsalar yine sesim çıkmazdı annelik çok güzelmiş ❤️
Necvaayyldz bburcu herkes böyle diyo insan kendi acısını unutuyo ona yoğunlaşıyorsun diye annelik gerçekten çok güzel birşey ☺️
ikizlermom bburcu gözün aydin olsun canım 🥰 masallah çok sevindim Allahim analı babalı büyütsün insallah 🙏🏻💕
Brcklc @bburcu çok sevindim canım 🤲sen şimdi bı güzel tadını çıkar mınik kizinla sağlık olsun inşallah.teli at kenara keyfine bak nasılsa sonra görüşürüz haberlerinizi alırız opuyorum Allah analı babalı büyüt sun
Semrafiratgokbudak bburcu allahım mutlulugnuzu bozmasın canım darısı basımıza 😍😍3ay sonra tabı allHım nasıp ederse
Mirammm bburcu merhaba bende 37+6 günlük hamileyim doğumuma az kaldı sanki sizinde ikili testiniz orta risk diye hatırlıyorum bebeğiniz nasıl şuanda bu arada gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
bburcu Mirammm gayet iyi şükür sağlığı yerinde 🙏🏻❤️ Önemli olan detaylı test hiç kafanıza takmayın diğerlerini 🥰