bburcu Kasım annesi olacağım diye düşünürken kızım durmak istemedi sanırım gece kanamam başladı. Kuvöze girme riski var bebeğimin yarın sabah doğuma alınacağım. Doktorum bu geceyi hastanede geçirmemi istedi acil bir durum olursa diye. Bize dua edin🥺🙏🏻
Lalammm bburcu canim gwcmis olsn Allah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin insallah senin son haftaalr degilmi kuveze alinmaz cnm merak etme Allahin izniyle.
SerpilAVCI bburcu Allahım yardımcın olsun canım benim. İnşaallah sağ Salim alırsın kucağına. Benim ilk bebeğim 35 haftalık doğmuştu 2 hafta küvezde kaldı inan öyle korkulacak bir durum olmuyor. Hem senin haftaların güzel belki de alınmaz. İnşaallah birlikte çıkarsınız hastaneden 🤲🏻
Hemece bburcu çok geçmiş olsun😔 siz moralinizi yüksek tutmaya çalışın ki bebeğiniz de sizden güç kuvvet alsın. Allah ım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Rumeysagnc bburcu ben de 38 de doğurdum çok şükür sağlıklıydı inş sizin bebeğinizde sağlıklı doğar küveze gerek kalmaz
Lalammm bburcu insallah olmaz canim stres yapma. Eltim 36 dogurdu 2500 kg almadilar. Gorumcemde seninle ayni haftada 2800 kg dogurdu onuda almadilar insallah hersey yolinda guzel ilerler Allah kurtarsin hayirli dogumlar. 🤲🌸
Selinbam bburcu önemli olan beraber hastanedençıkmsk sen sadece bebeğine kavuşmaya odaklan şimdiden geçmiş olsun ❤️😍
Susaminannesiii bburcu iki kardesimde 35 haftalık 2500 gr dogdular ciger geliştirici igne vurdu doktoru hep erkenn dogum riskinden dolayı. Hic kuvözde kalmadılar. Gayet normal cocuk gibi büyüdüler
Merve1656 bburcu dualarım seninle 😊 seninle aynı haftayiz:) ilk kim dogurcak bakalım demiştik bı postta demeekk benden önce kavuşacaksın bebisine , hayırla sağlıkla gelsin bebeğin darısı banaaa😍
Ruveydaasker bburcu bende Kasım annesıydım oglum dayanamadı dun gecre35 haftalık dunyaya geldı kuvezde yatyo smdı ama olsun saglıklı olsunda
IincciI bburcu Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla gelir inşallah prenses herşeyin hayırlısı olsun iyi düşün 🙏🏼🍀
Astadavistabeybi bburcu Allah yardımcın olsun dualarımız seninle hiç korkma herşey çok güzel ilerleyecek belki küvezde bile kalmaz şu süreci çok güzel geçirirsin inşallah 🙏🐣🌸
Brcklc @bburcu hiç üzülme Allah’ın izniyle bu sabah mis gibi bebeğini kucağına alıp doyacaksin ve inan bence kötü bişey olmicak vakti bu zamanmış demekki seni özlemiş annesi 🤗 dualarımız seninle içini ferah tut keyfini cikar