Eminecengilukuslu Denizin birde ben beklemek istemedim acele ettim biraz bide ucuz bir yöntem aşılama hemen denemek istedik
Denizin Eminecengilukuslu inşallah canım benim , olumlu sonuç alırsınız , güzel haberler beklıyorum senden inşallah 🙏🙏🙏
Melikeeslemm Eminecengilukuslu arkadaşım aşılama yaptırmak istiyor ama nerde yaptirdiniz ve fiyatı nedir
minik0507 Deletedmom360 zor derken yani bendede esimdede hicbir problem olmamasina ragmen 2 sene boyunca hamile kalamadim. Psikolojikmem cok yordu bizi. En cok psikolojik oldugunu dusunuyorum zaten. Tam artik kafamizdan attik umidi kestik o ay hamile oldugumu ogrendim. Stres gercekten bence cok etkiliyor ozelliklede dis faktorler. Vuruldugum igneninde etkisi olabilir. Cunku metotreksat ignesi kanser tedavisinde kullanilan kemoterapi ignesi ve vucuttaki saglikli sagliksiz butun hucreleri olduruyor. Vucut kendini toparlamaya calisiyor sonra.
Melikeeslemm Denizin öncelikle çok geçmiş olsun canım hem kimyasal hem dış gebelik gecirmis biri olarak burdayım 😒 malesef dış gebeliğe benziyor ilk zamanlarda çok ağrı olmuyor dış gebelikte bana hem kürtaj hem de 2 defa metotreksat iğnesi yapılmasına rağmen değerlerim hep düşüp yükseldi malesef en son hastaneye iğne vurulmak için yattığımda iç kanama geçirip ameliyat oldum sol tüpüm patlamıştı ve diyorum ki iyiki hastanedeydim.Ama çok kafana takma inşallah dış gebelik değildir ama eğer öyleyse bile korkma.Bak ben 1 buçuk sene önce ameliyat oldum ve bebek için denemeye başladığımız ilk ay tekrardan hamileyim hem de tek tüple sadece dua et Rabbim yardımcın olsun.
Eminecengilukuslu Melikeeslemm ben muğla da bulunduğum yerde yaptırdım özel bir muayanenede ilaçlarla 2500 gibi bir fiyat oldu ama ilaçlara göre fiyat değişebilir
ElifffG Denizin bende iki kere kimyasal geçirdim ilkinde doktor sey demişti eğer düşmüyor çıkıyorsa dış gebelik diye ama 2500 lerden 1400 lere düşmüştü yani kimyasaldı ve kanamam olmamıştı ilkinde kese felanda yoktu
Gigy Denizin dış gebelikte kese görünüyor,ben de bebekte göründü kalp atımı vardı hatta sadece yerleşim yeri riskliydi sonra kalbi de durdu iğneyle düştü,kimyasal galiba senin ki ,Allah yardımcın olsun 🙏
minik0507 Sarisin_annee igne dusuk yapmayi sagliyor. Kucukse kurtaja gerek kalmiyor. Arastirabilirsiniz
Elifaysu Denizin dış gebelik zor daha farklı diye biliorm tekrar bir doktorunuza danışın🤗Şubat ayında bende kimyasal gebelik geçirdim