HappyMom Öncelikle tüm annelerimize çok geçmiş olsun.🙏 Umarım herkes iyidir. Buradan haberleşelim lütfen.🙏
Astadavistabeybi HappyMom geçmiş olsun güzel İzmir ve İzmir de yaşayan herkese 🙏☹️Dualarımız İzmir le
Busekrkmz HappyMom Tekirdağ da hissedilmiş aslında ben hissetmedim internette gördüm. İzmir de evler yıkılmış Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kahvelim_ İstanbulda hissettim İstanbul böyle sallandıysa İzmir’in Allah yardımcısı olsun.. 6.6 çok büyük çok üzgünüm 🥺🥺
izmirlih35 Kahvelim_ 6.6 verilen bilgi doğru değil. Hisseden biri olarak diyorum en az 7 vardı deprem. İzmir çok defa 6. 5 deprem gördü bu hepsinden farklı idi malesef… Çok ağır oldu Allah yardımcımız olsun
Cemreninannesiii Kahvelim_ istanbulun hangi bölgesinde hissettiniz ben de eyüpteyim fakat hiç hissetmedim
Esra_Omer_21 Manisa da ailem yaşıyo izmirdede akrabalarım var çok şükür hepsi iyi ama çok korktum😞Rabbim hepsini korusun inşaAllah ☹️
TgcDmrblk Sökedeyim hastanedeydim bende çok kötüydü biraz daha sürse yıkılcaktı bina sanki Allah yardımcısı olsun herkesin🤲🏻😇
Angels-35 İzmir de çok kötü şekilde oldu deprem sokaklardayız yıkılan yerler var çok fazla 😔 Allah herkesin yardımcısı olsun bu gece sokaklardayız biz
DileKx Angels-35 biz evdeyiz ama korkudan uyumayız bu gece bi kere daha olsa bu sefer yıkılandan fazla ev yıkılr evler baya hasar aldı çünkü bizim dış cephe falan çatladı hep. İçini allah bilir
minnie123 HappyMom Kocaeli’nde yaşıyoruz, o an ayaktaydım hissetmedik pek. Ama yağmur sel bugün götürüyor buraları. İzmir’den gelin geldim buraya ve hemşehrilerime çok geçmiş olsun diyorum.
Shnaks Rabbim beterinden korusun Gebze’de yaşıyorum hafıf hissettim ama şimdi de yoğun yağış başladı evde de tekim rabbım bütün kötülüklerden belalardan korusun herkesi 😢
Sevdiss_17 Shnaks allah yardimciniz olsun aklimiz da kalbimizde siiznle ben sadece kucuck 3 buyuklugunde bir deprem hissettim bu yaz ama okadar korkunctu ki bunu dusunemiyorum yabanci intenret sitelerinde 7.1 olarak gprumuyor
prensesim35 HappyMom izmir konakta oturuyorum Allahım bn böyle bişi görmedim duvarların sesi geliyodu bi an üzerime yıkılacak sandım hala titriyorum