Smgyy Kızlar 34+4 haftalığım cok hareketli fakat sanki bugün biraz şiddetli vurmuyor yavas vuruyor böyle olan var mı acaba
Fatmanurkor94 Smgyy aklımıza en com takılanlardan bızde 39+1 deyiz bugun benmkı de oyle aklıma takılıyor surekli durtmeyle hareket ediyor
Elif_gur12 Smgyy benim öyle bazı günler hiç tık yok hafif hafif kıpırtılar bazı günlerde çok acıtan hareketler yapıyor 35+2 bir iki haftadır böyle düzensiz şeyler oluyor.
Smgyy Fatmanurkor94 Valllah bende öyle bide okuyorum burda yok kordon dolanması vb allahım hepimizin evlatlarını korusun doktorda hareket varsa şiddeti önemli değil iyidir dedi ama bilmiyorum biran önce muayene gelsede gitsem
Fatmanurkor94 Smgyy aynen okudukca aklıma takılıyor benımde ınsallah ıyılerdır hareket ettıkce rahatlıyorum
Sdymzlm Smgyy benim bebeğim erkek, cinsiyetle alakalımı bilmiyorum. İyi olsunlar yeterki ama yinede tedirgin oluyoruz hareket etmeyince.
Ozdenkekec Aynı bende 2-3 gündür hareketsiz değil ama hareketleri çok yavaşladı böyle hareket etsem mi etmesem mi gibi çok nazlı nazlı bu arada 38+3üz