Susamveben Kızlar özellikle akşam daha çok kasiliyo ama uzun sürmüyor hareket ediyorum tekrar duzeliyo hafif sancı ve agrilarimda yokluyo daha nişan su vs gelmedi bekliyorum
Emrinee Susamveben Allah bir sancıda kurtarsın ..bende 37+2 deyim bugün yarın doğurayım artık diyorum .Böyle 40+ ..41+ ları görünce gözlerim büyüyor canım ya ..O kadar beklermiyim die 😩
Susamveben Emrinee ay valla bende daha 41 i görmek istemiyorum nolur gel diyorum kızıma daha gelesi yok gibi Allah yardımcımız olsun canım
Emrinee Susamveben amin inşallah…. Çevremdekiler de okadar soruyorlar ki bugün yarın belli olmaz diyorum Yani onlardanda usandım ..Hayırlısyla doğuralım son zamanlar gerçekten hiç geçmiyormuş doğru diyorlar
Susamveben Emrinee valla bende öyle baskı gibi geliyo kimseyle görüşmek istemiyorum insanlar çok meraklı doğur artık bilmem ne sanki bizim elimizde olan birşeyde bilerek dogurmuyormusuz gibi 😒
Emrinee Susamveben aynen ya “ bir çıkaramadın gitti , daha karnında mı ..doğur evlendir gelinlik yaşa geldi ” ayyy daha neler neler ..valla gına geldi ha