Elif-bayram2118 Yüzük ile cinsiyet tahmini varmış ben 10 haftalık hamileyim aşırı merak ediyorum denedim erkek çıktı ama sabırsızlanıyorum siz hiç denediniz mi böyle yöntemler 👶🏻🤰🏻
MiniKaya Elif-bayram2118 canım ne kadar doğru bilmem ama ben cinsiyetini öğrendikten sonra denemiştim doğru çıkmıştı bide makas bıçak testi yapmışlardı oda doğru çıktı ben onu başkasına yaptm o kişidede doğru çıkmıştı 😊
Ozdmrkbraa Elif-bayram2118 ben denedim daha doğrusu arkadaşım daha hamile olduğunu bilmeden denedi erkek çıktı sonra hamile olduğum da denedi erkek çıktı sonra kayınvalidem denedi ona söylemedim onda da erkek çıktı bende rüyam da hep erkek görüyordum şu an 31+2 deyiz oğlumuz olacak nasipse 🤭🥰
Albiina05 Tugce38 alyansına ip bağlıyorsun göbeğinin üstüne tutuyorsun daire çiziyorsa kız, ileri geri sallanıyorsa erkek diyorlar. ☺️ Göbeğine değdir sonra kaldır hızlıca yüzüğü
Bgs Elif-bayram2118 bende gırgırına denedim inandığımdan değil erkek çıkmıştı oğlum oluyor gerçektende ama bence tamamen tesadüf 🤣
Albiina05 Elif-bayram2118 denedim erkek çıktı oğluşum olacak 😅kan yenileme de erkek diyordu. Tabii eğlence amaçlı bunlar çok da inanmamak lazım. Bir de kaç çocuğun olacak diye yapardık bekarken orada da hep ilki erkek ikincisi kız çıkardı 😄 Hayırlısı..
Busrairem Albiina05 bende 2 kız 1 erkek çıkılıyor kızlar tuttu ama suan hamıleyım düz gıdıp gelıyor yanı erkek çıkıyor ama doktorlar başta %90 erkek dedı sımdıde kıza benzetıyolar🤔
Gigy Elif-bayram2118 ay abim bana ve herkese yapıyordu ailedekilerib hep çıktı bana erkek diyor bakalım doğru mu çıkacak 🙈
MiniKaya Seva_sevaaaa canım biri sen görmeden yastığın arkasına veya altına birine makas birine bıçak koyuyor sen birini seçip önüne oturuyosun bıçaksa erkek makassa kız demekmiş 😊
Seva_sevaaaa MiniKaya ayy bugün yapıcam onu 😍😍 zaten 2 gün sonra öğrenicem inşallah bakalım doğru çıkıcakmı