gkcy kızlar izmirdeyim az önce büyük bi deprem oldu 😔 heryer baya sallandı ben uzanıyodum evde tektim birden hızlanınca korktum hızla kalktım anahtar üstümü giyineyim derken baya korktu. elim ayağıma dolandı annemler geldi beni aldı tuvalete girdim kıpkırmızı kan gelmiş günlük ped den taşmış çok korkuyorum bişey olmuşmudur zaten düşük riskim vardı ilaç kullanıyodum bu kan beni çok korkuttu 🤲
MiasMom gkcy offf ciddi misin 😔 inşallah öyle birşey yoktur Rabbim bebeğini bağışlasın 😔 Allahım ne gunlerdeyiz yarabbim ne dışarısı ne ev güvenli değil moralim çok bozuluyo 😔
gkcy Sarisin_annee aradım doktoru biz hepimiz dışardayız dedi gelsende kontrol edemem dedi yapcak bişey yok dedi devlet hastaneside aynı şekilde herkes dışarda
Albiina05 gkcy sakın Kasma kendini uzanıp dinlenmeye çalış şimdilik ilaçlarını aksatma canım. Doktor gel deyince vakit kaybetmeden gidersin. İnşallah bir sıkıntı olmaz 🤲🏻
gkcy busbusbus10 inşallah elim ayağım hala titriyo sakin olamadım bişey olursa kendime de çok kızarım inşallah bişey olmaz belimle kasığımda ağrıyo herkes dışarda içeri girmiyo kimse hastanede de
busbusbus10 gkcy çok üzüldüm tüm dualarım seninle 😔😔 Allah yardımcIn olsun inşallah kötü bişey olmamıştır
Hanileanne gkcy olduğun yerde gkcy dua et allah yardımcın olsun çok üzüldüm bende 5.5 haftalığım rabbim sağlık versin umarım bir sorun olmaz sağlıkla kucağına almak nasip olur duam seninle rabbim korusun seni de bebeğini de çok geçmiş olsun inşallah deprem tekrar etmez
biranneikikedi Parça gelmediyse panikleme, yine de doktora görün. Şu an yapabileceğin tek şey sakinleşmek. Tansiyonun yükseldiğin için kanama başlamıştır zaten. Benim su gibi şakır şakır bi de parçalı gelmesine rağmen bebeğim tutundu. Sakin kalmanı tavsiye ederim.
gkcy biranneikikedi parça yoktu ona baktım hemen zaten 😔 iyiki yoktu umarım bişey olmaz biraz zaman geçsin hastanenin oraya gidicem belki alırlar içeri
Hanileanne gkcy uzanabileceği bir yer varsa bank bile olsa hemen ayaklarını havaya kaldır uzan hiç utanma çekinme saklarım havada olsun araba da da olur arabanız varsa
Hanileanne gkcy görüntüleri görüyoruz çok üzüldüm çok moralim bozuldu iyi yaptın uzan maldır yaklarını rabbim şifa versin korusun inşallah kötü düşünme korktun kolay değil olabilir kanama rabbim sana tutundursun kısmetinden kesmesin inşallah