cansumt Artık doğurup kendime alışveriş yapmak istiyorum şimdiden bile alasım var, var mı benim gibi olan kızlar 😂😂
Serifeisitmir cansumt ben ☝️ beğendiklerini alıyorum canım kışlık olarak tahmini beden olarak ama 🤗🤭🤭
C_yur cansumt ya bende ayni durumdayim fakat cok kilo aldigim icin almayada cesaret edemiyorum bedenim ne olucak bi fikrim yok 20 kilo aldim tam 😢36. Haftam bitiyor
cansumt Serifeisitmir ya benim şöyle sıkıntım var ben hamile kaldığımda 91 kiloydum şuan 36 haftalığım 89 kiloyum, doğurduktan sonrada kilo vericek miyim? bide alırım büyük olur 🤭
cansumt kdrsln canım sabah yediği mi kusuyorum akşam yediğimide kusuyorum, isteyerek değil tabi. Mide bulantım hiç geçmedi benim, avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum 😂
kdrsln cansumt şuan 17 haftalığım bulantım devam ediyor benımde hiç kilo almadım ama son aylar için korkuyorum
cansumt C_yur olsun canı sağolsun bebişlerin o kilolar gider, bakarsınız bende hamilelikte kilo verip doğurduktan sonra alanlardanımdır 🤭😂
Sibelkarakaya @cansumt doğurup kendime göre fazla kilolarımı verip eskisi gibi artık kendime de kıyafet almak istiyorummmmm😅😬
cansumt Sibelkarakaya vallahi bende giymezdim şimdi aldım iki tane nerdeyse 8 ayı onlarla geçirdim 😂🦧
cansumt kdrsln kilonuz normalse korkmayın ben kiloluydum zaten şükürler olsun dahada almadım inşallahta almam