Eebbrruu Kızlar suda kabak haşlayıp üstüne yoğurtlu sarımsaklı sos yapcmm haşlanmış kabağın zararı olur mu acaba
SevDin Eebbrruu sebzenin zararı olurmu hiç hemde yağsız yapıcaksınız sadece haşlandığı için vitamini kalmaz afiyet olsun 😊
Hira Eebbrruu bildiğim kadarı ile yok canım kabağın zararı. Çiğ Maydanoz düşük yaptırırmış ama aklında bulunsun. Bende sarımsaklı havuç tarator çok yiyorum 🙈😋😋
Eebbrruu SevDin çiğ kalır mi acaba diye tereddut ettim brz azcik kırmızı biber nane üzerine yoğurtlu sarımsaklı ilk defa yicem bilemedim 😊😊
SevDin Eebbrruu haşlıyorsunuz çiğ kalmaz kalsada sebze olduğu hiç bir zararı olmaz gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz 😊
Eebbrruu Bgmbgm pimpiriklestim iyice valla dun 2 gün önce sucuklu yumurta ypmstm yedikten snra 2 gün boyunca uyuyamadm migdem eksidi o yüzden biraz da 😊😊
Esraumit Eebbrruu ne zararı olsun ki inanın ben kaç gun once ciğ köfte yedim meğer içinde çiğ et varmıs evham yapmadım ama test yaptım cok sukur bişey yok
Bgmbgm Eebbrruu illa hamilelikte oluo cnm pimpirillesmede çokta takma kafana ya çig et yenildim ben köfteyi sucuğu falan çok pisiyorum cola icmiorum başkada kisitlamam yok
Eebbrruu Bgmbgm baya pisirdim aslında ama baharati dkundu galiba. Kolayı bnde icmem canim isterse de çok azcik tadımlık 😊