Aycha Merhaba, İstanbul Bağcılar Güneşli tarafında bulunan Medicine Hospital’da görev yapan Dr.Derya Sivri Aydın hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mıdır? Teşekkür ederim.
Alps Aycha ben Fatma Türkan Ayan’a gidiyorum, ama Derya Hanım icin güleryüzlü diyorlar. Kaç haftalıksınız, doğumu orda mı düşünüyorsunuz? Birde telefon numaralarını vermiyorlar galiba.
Aycha Busra34ybg Merhaba, muayeneye ayırdığı süre, ilgisi, bilgilendirmesi nasıl, siz sormadan açıklama yapıyor mu ve acil durumlarda kolayca ulaşılabiliyor mu, telefon numarasını veriyor mu?
Busra34ybg Aycha hiç acil durumluk bi durum olmadı o konuda bisey diyemem ama Güler yüzlü konuşkan ilgili bi doktor
Busra34ybg Mugee09 Derya hanim doçent olmuş 200 TL’ye çıkmış muayane fiyatı geçen hafta gitti gayet güzel ultrason görüntüsü falan ben memnunum yani uzun zamandır tanıyorum zaten kendisini instagramdan da takip edebilirsiniz
Busra34ybg Aycha hastane güzel personelleri ilgili temiz bağcılardan medipolden sonra 2. En iyi özel hastane diyebilirim
Aycha Alps Merhaba, henüz hamile değilim, jinekolojik bir problem nedeniyle, belki kendisine gidebilirim.
Busra34ybg Mugee09 hastane gayet yeni hersey var ama Derya hanıma randevu almak biraz sıkıntı sürekli kontrol etmeniz gerek çok talep gören bi doktor
Aycha Busra34ybg Çok teşekkür ederim, sağ olun. Güzel bir hamilelik, kolay bir doğum, sağlıklı, hayırlı evlat dilerim.
zeydemir Bende Derya hanıma gidiyorum memnunum ama doğumları nasıl oluyor eli hafifmi bazı doktorların öyle oluyor çünkü
Aycha zeydemir Merhaba, Derya Hanım’ın randevuları genelde dolu oluyormuş galiba. Randevuyla gidilmesine rağmen; çok sıra bekliyor musunuz ve hastane genel olarak kalabalık mı, Covid tedbirleri nasıl, bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
zeydemir Aycha evet çok kalabalık Derya hanımda çok bekliyorsunuz covid tedbirleri normal seviyede ama doktor çok ilgili oyuzden muayeneleride uzun sürüyor