Ben gebeliğimi ülkemize corona illeti yeni Yeni geldiği zamanlarda öğrenmiştim tabi o zamanlar bu kadar bizi etkileyeceğini hayatın durma noktasına geleceğini bilmiyorduk.eminimki burdski çoğu annelerinde bu gebelik süreci durağan geçmiştir.cok heyecanliydim her çarşıya gittiğimde bebek mağazalarına girerim hep bı parca eşyasını alırım diyordum ama korkudan ne yapacağımızı bilemedik şu an 33. Haftamdayim inanın daha bı kere gidip bebek magazasindan bı kıyafet alamadım bulunduğum şehirde vakalar hep çok yüksek ki zaten esim ise gidip geldiği için bizde coronaya yakalandık ve atlattık Allah’a şükür.belki bazılarınız inanmayacak ama hala bebegim cinsiyetini göstermiyor 6.aya kadar hep erkeğe benziyor dediler en son farklı bı doktor kız dedi artık inanasimiz gelmiyor açıkçası ne alırsak mavi ve pembe olmayacak zaten simdiye kadar sabrettik.sadece tek üzüldüğüm nokta hiç gidip bakamadım daha yüküm agirlasmadan şimdi artık nefes nefese kalmaya başladım keşke simdiye birakmasaydim ama gerçekten korkudan napacagimizi bilemedik internetten sipariş vereyim dedim ondada hep tereddüt ettim sizce ben geç kalmış miyim bebeğimin kiyafetlerini almaya😔😔