rabiaa06 Linadfne kargoya verilmesi gelmesi vs. 10 gün felan sürmüştü sanırım. Henüz kullanmadık ama sağlam ve güzel görünüyor. Umarım memnun kalırız
Babyy1S Bbssra malzemeleri eksiksiz geldi kargoda verdigi tarihten erken getirdi kurulumu birazcık zor youtube den izleyerek yapmistik evinizde 13 14 numaralı anahtar ve kerpeten olsun elle sıkması zor biraz ben 16haftalikken almistim suan 34 haftlgm
Byzaoz sareninannesi_ güle güle kullanın inşallah. Bende cok beğeniyorum kral besik ama yas araligi 0 3 ay diyor. Bende oda yapana kadar en az iki yil gecer o zamana kadar kullanmak istiyorum. O yüzden kararsizim 🤔
sareninannesi_ Byzaoz bende 3 yaşında anca oda yaparım o yüzden kullanışlı geldi bana ve çok beğendim 😊
Mry02 kubra_karatekin park beşik aldım cnm mobilyaya çok para verip az süre kullanmak içime sinmedi bide istediğim odaya taşırım kullanmadığım zaman kapatır kaldırırım küçücük oluyor
Astunazmn Byzaoz evet ilk bnde e bebekte gorunce ole sandim :) snra meltem smartin knci siteisnde baktim netten baktim cnm buyuk hemde kucuk degil col guzel bide herseyi kesinlikle tavsiye ediyorum:)