Aslanannesiayse Baştan beri aynı ilacı mı kullanıyorsunuz?Ben Folbiol kullanıyordum ama 2.ayımda Diofol aldım
Elif0316 Aslanannesiayse folidoce bnmki ilk 3 ay kesin kullanmak gerekiyormuş 12 haftaya kadar doktor söylüyor zaten.
Emire-09 Ben folic iod kullanmıştım çünkü bende folbiol alerji yaptı miligramı sanırım bana yüksek gelmişti
Evinongann Bende diafol kullandım, 5.haftada öğrendim hamile olduğumu ilk o zaman kullandım ilk kutum bitti ikinci kutumu 13.haftadayken köyde unuttum içinde 10 tane vardı yenisini alıp kullansam mi yoksa bu kadarı yeterli ki acaba
ssnnmmm Solgar kullandım hamilelikten 2 ay önce başladım ve12.haftaya kadar devam ettim sonrasında regenesis maç diye multivitamine başladım onun içinde de var
plakayerli Folbiol kullanıyordum dün gittiğim doktor onu herkese vermediklerini, zararlı olabileceğini söyledi. Vinalac yazdı onu aldım bugün
Nurbanuub Benim doktorum da folbiol ağır gelir diyerek folattro verdi ben evlenmedim önce folbiol kullanmıştım bacaklarım uyuşuyor diye gittim ve folik asit çok düşük diye vermişti hamile kalınca doktoruma söyledim. Gebelikte ağır olur folbiol demisti
Aslanannesiayse Nurbanuub bende pahalı olmasına karşın bu Diofol içinde B12 Vitamin D3 filan içeriyor diye aldım buraya resmini atacaktım beceremedim
Kbraozkn Aslanannesiayse normal folik asitlerden ziyade içerisinde balık yağı omega 3 gibi vitaminlerde bulunduruyor
nagsal-48 Aslanannesiayse gebelik öncesi doktorumun verdiği folik asit trio kullandım hatta aynı ilacı hamile kalinca da 12.haftaya kadar içtim