Susamveben Bekliyorum suyun ve nişanim gelmeden gitmek istemiyorum doktora ilk çocuk geç gelir 40 i geçebilir demisti Dr artık tasiyamiyorum belim sırtım kopuyor 😔
feamtrmea Susamveben 41+2 de doğmuştu ilk kızım 🙈😄 sözde erkekler geç doğar ama bundan daha geçi olur mu bilmiyom🤔 cidden son zamanlar taşıması çok zor oluyo Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Sevi01 Susamveben 40+1 benimde doktor yeti rahat gelmeye niyeti yok dedi sancım da çıkmadı ama pts tekrar gel suyun artık yetmeyebilir o zaman sezaryen alabiliriz dedi..bende artık sezaryen istiyorum zaten İnan’ın heryerim ağrıyor nefes alamıyorum gece uyuyamıyorum dönemiyorum..
Susamveben feamtrmea herkes erkekler geç gelir diyor içime şüphe ve korku düşüyor açıkçası tabikide zamaninj bekliyordur miniğim ama gerçekten ben dayanamıyorum artık son zamanlar nefesim kesiliyor 😔
feamtrmea Susamveben çok iyi anlayabiliyorum cidden zor taşıyo insan son zamanlarda☺️ bnde şuan 38+1 erkek bekliyorum bakalım bu ne zaman doğcak
Susamveben Sevi01 Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin de ben normale adapte ettim kendimi sezeryan istemiyorum doktorda her zaman öncelik normal diyo