Meltemli Travel mi yoksa baston mu kullanan arkadaşlar öneri arıyorum 😅 iki arada bi derede kalmış durumdayım. Ağırlığı hafif beni zorlamayacak pratik bir şey arıyorum ama çok çeşit var kafam karıştı 😀
MiniKaya Meltemli kabin bakmanızı tercih ederm benim doğumum nasip olursa kasım sonu virüste olduğu için kışın çıkmayı düşünmüyorm yaza kadarda 6-7 aylık oluyor hamilton x1 aldm aşırı pratik ve yer kaplamıyor
NurBalli Meltemli bu konuya ben 3 ay düşündüm yine sonuca varamadım en sonunda Kraft Lima aldım geçtim kullanmadan tecrüben olmadan olmuyor yaa herkesim görüşü farklı oluyor birde senin kullanım alanın şeklin herkesten farklı oluyor 🧐🧐🤨🤨
Dilarraa Meltemli bende araştırıyorum travel sistem senin isteklerne uyumlu değil bence çok yer kapşıyor diye duydum 3 parçalı olduğu için başka bir yerde okudum herkes baston diyo
Meltemli MiniKaya yani hiç bilmiyorum ilk olduğu için o yüzden sormam lazım kabin boylar da ekstra puset mi almak gerekiyor
Bibliophilia-1991 https://m.trendyol.com/casual/vista-travel-sistem-bebek-arabasi-p-6376404 Ben bundan aldım canım en çok hafifliğini sevdim çok kolay sürülüyor ve kullanışlı
MiniKaya Meltemli evet canım dediğim gibi benim kış bebeği olacağı için ben sadece kabin boy bebek arabası aldm pusete gerek duymadm