SerpilAVCI Zuhal14 bizim de 15 kasım 38 haftalık olduk normal doğum istediğimiz için canı ne zaman gelmek isterse diyoruz tarihin belli olması bi başka heyecan yapıyordur insan da 🤩
Zuhal14 Asiper 37+3 39+2 de doğum olacak inşallah tarih konuşunca heyecanlandım nasıl yapıcaz bakalım ya😊
Asiper Zuhal14 benimde haftaya kontrolüm var o zaman gün verir bize sezeryan için.zaman daraldikca heyecanlanıyor insan
NerminUmut Zuhal14 Evet benimde sezeryan olcak. Büyük oğlumda 12 Kasımda doğmuşdu 5yaşına gircek ve aynı gün abi olucak inşallah🤲
Zuhal14 Asiper bende şuan a kadar yoktu dün gece rüyamda doğurdum bugün de gittik gün aldık tarih konuşunca bi tuhaf geldi sanki hep orada kalacakmış gibiydi 😇
NerminUmut Zuhal14 Doğruyu söylemek gerekirse var 🙃 İlkinde yokdu korku felan ama bunda biliyorum ya brz var ama heycan üste cıkıyo
Zuhal14 NerminUmut inşallah bende üstesinden gelebilirim iyi bir anne olabilirim.erkek olacak inşallah😇
Zuhal14 Gulerdem valla çok heyecanlı bebeğim iri olduğu için gözüm yemedi normal doğum hem böyle planlı daha iyi gibi geldi ama tarih belli olunca da ayrı bi heyecan stres oluyormuş 😂
Gulerdem Zuhal14 öyledir ama olsun ne zaman olucak onu biliyosun güzel bişey 😊sağ salim alalım kucağımıza inşallah kuzucukları 😍