Evet kızlar sonunda buraya doğum hikayemi yazıp mucizesine kavuşup mutlulukla burdan ayrılan biri olucam.40+5 haftaliktik ve bir türlü gelmek bilmiyorduk😊 kandil aksamı saat 10 sıralarıydı abdest aldım ve annem babamin ruhu icin allah rizasi için kuran okudum dualar ettim ve dualarımda allahım bu mübarek gecede kızımı kucağıma sağlıkla almayı nasip eyle bana insllh dedim.o gün kızım karnımda hić olmadığı kadar hareketliydi ve ben çok saşkındim çünkü nst de bile inatla hareket etmezdi gider 2 defa cekilirdim. Her neyse eşim gece 12 de işten gelecekti uzandım tv izliyordum ve eşimi bekliyordum bi taraftan da uyukluyordum😊 saat 12:10′da karnımda birden bire baloncuk gibi ard arda biseylerin patladığını hissettim ve bebeğe birşey oluyor korkusuyla yerimden sıçradım.ayağa kalkar kalmaz bacaklarimdan aşağı suyum boşaldı ve artık doğumun başladığını anladım çok heyecanlandım. Hemen eşimi aradım ve durumu anlattım merdivenlerden yukarı 3′er 5′er çıkıyor panikle 😁 dedim sakin ol sadece suyum geldi sancim yok hemen bir duşa girip çıkayım gideriz daha vaktimiz var.oda bebek susuz kalır ve bişey olur korkusu yaşıyordu. Her neyse hazırlandım yola çıktık ve sancılarım da gelmeye başladı.saat 1 de hastaneye acilden giriş yaptık nst ye bağlandım açıklıgım kontrol edildi 3 cm di.yatışımı yaptılar hemen dogumhaneye sevkettiler orda da nst ye bağlandım lavman yapıldı ve beni kendi sancılarıma bıraktılar eğer sabaha kadar istediğimiz açıklığa ulasmazsa suni sancı takviyesi yapariz dedi doktorlar.açılmam sancım vurdukća ilerliyordu ve beraberinde beni istifra ettiriyordu. Hemşireye söyledim her sancı vurduğunda böyle kusarsam doğum anında napıcam dedim.daha iyi kusman acilmanı tetikler bişey olmaz dedi.en son bir sancı vurdu ki çok afedersiniz büyük tuvaletimi kaçırak gibi oldum ve sancıdanda inliyorum. hemşireye tuvalete gitmem lazım nst yi sökermisiniz dedim sanciya baktı hayır sakın gitme bebek gelmiş olabilir dedi alttan muayene edicem dedi.bir baktı ki bebeğin başı gelmiş çabuk doğuma dedi apar topar kaldırdılar çatala çıkardılar ıkınvar gücünle hiç kesmeden nefesini dediler ama kusmanın vermiş olduğu bitkinlik sancilarin yorgunluğundan ağzımdaki maskeden zor nefes alıyordum kesik kesik.hemşire nefesini kesme bebek geri kaçıyor var gücünle ıkın ve itekle dedi.öyle yaptım ve kızım dünyaya geldi çok şükür.Rabbim gönlüme göre nasip etti sizlere de hayirlsiyla bu duyguyu tatmayı nasip etsin insllh kucağınızı boş bırakmasın.bu arada 3.600 doğdu kızım oda bende gayet sağlıklıyız hamdolsun.biz happy kids’e geçiyoruz. Size hayırlı doğumlar diliyoruz😊😘