Sevgi1995 uraluygar merhaba bazılarında bel ağrısı olabiliyor ama ben hamile kaldığımda göğüslerim çok ağrıdı bide sanki kasiklarimda çok batma oluyordu inşallah vardır hayırlısı olsun inşallah
uraluygar Birgul evet 3 gun gecikti , adetime 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim tek cizgi cikmisti.
uraluygar Melmur ilk oglumda sadece kasik agrim olmustu adetime 1 hafta kala ogrenmistim oglumu. Simdi 3 aydir 2. Bebek istiyoruz ama nasip olmadi muayenede oldm adetimde cok duzenlidir , acaba diyorum bu ay oldu mu belim resmen yaniyor 1 haftadir
uraluygar Melmur 2018 dogumlu oglum var onda sadece kasık agrim olmustu smdi belimde eklendi yaniyor resmen belim 2 buklum gezesim var
Melmur uraluygar bende ilk kasık ağrıları ile başladı batma ve adet ağrısı gibi iki gün sonra bel ağrım başladı ama kasık ağrım ara ara oluyordu herkeste farklı görülebiliyor göğüste hassasiyet cok hafif olmuştu hatta regl belirtisi bunlar yine olmadı diye üzülmüştüm inşallah Allah’ın izniyle hamileyim dediğini buradan okuruz. inşallah bu ağrı bebeğin verdiği ağrıdır.
Sevgi1995 uraluygar çok sevindim canım ☺️☺️Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️🙏🙏
Emine-erol uraluygar bel ağrısı aşırı gogus ucu hassasiyeti ve regl belirtileri oldu bende adetimden 3gun once idrarda ve kanda cıktı suan yeni hamileyim….