Ebruuka Kızlar 19 haftalık hamileyim iştahım fazla yok az az yiyorum sabah kahvaltısında akşam yemeğinde felan siz bu haftalarda nasıldınız ne zaman açıldı iştahınız felan
E-v-A101 Ebruuka 17 sen sonra az az açılmaya başladı şu anda 26+3 oldum Yemem. Gebelik öncesi gibi. Fazla yediğim. Yok 32 demin sonra aşırı yemeye başlıyormuşuz ama benim de pek bilgim yok bebeğim kilosu Boyu yerinde çok şükür 🤗
A-F-B Ebruuka benimde ilk aylarda hiç iştahım yoktu 40-41 kilo gibi hamile kalmıştım 47 kilo oldum şimdi 19+5im merak etme açılır iştahın
MiniKaya Ebruuka canm ben 36+1 deyim hiç bir zaman aşırı bir iştahım olmadı hala öyle zorla yiyorum resmen sadece ögün atlamamaya çalışıyorum
Ebruuka MiniKaya ay evet biraz yiyince mutlu oluyorum biraz yiyince doymuyorum ama almiyo midem bebeğim aç kalıyor sanıyorum çok şükür sorun yok kaliyo onuda biliyorum ama vicdanen rahatsız oluyorum işte
Baobap Ebruuka bir de ikinci trimester balayı diyorlar. Hç bir ortalaması yok bu hamileliğin ya🤦♀️ En kısa sürede düzelirsiniz umarım.
A-F-B Ebruuka ilk doktorum iki kere erkeğe benzetti sonra değiştirdim doktoru o da net kız dedi önümüzdeki cuma detaylıya giricem 🥰ama kız yani ikinci doktorum daha iyi
C_E Ebruuka bende 20 haftaligim benimde hiç iştahım olmuyor kahvaltıdan sonra akşama kadar bişey yemesem acikmam ama hafta başı tahlil yaptırdım bütün degerlerim düşmüş şimdi zorluyorum kendimi sizde öyle yapın bu aylar bebek alıyor bütün besink