aysgks_34 Bu nedir önüne geçemiyorum ya 😭😭😣😣😂😂 varmı böyle olan 50 kiloyla hamile kaldım şuan 80 e dayandim başlarda iyi gidiyordu yok şuan hem moralim ben yiyorum böyle bişi yok 😂 kaldı 13 günüm biran önce bitsin lohusa diyeti ne varsa basliycam bu neyaa😂😄
eymenMomy_ aysgks_34 😁Ben ilk aylarda çok kilo verdim 30.haftamdan sonra bi iştahım açıldı ki sorma😂şuan 38 haftalıgız 13 kilo aldım🤷♀️
Handevebade aysgks_34 bende 56 ile kalmıştım 80 ile doğurmuştum . Çocuk doğunca yemeğe fırsat bulamadım 2 ayda 60 a düşmüştüm
Esrasssr aysgks_34 bende öyleyim 30. Hafta doymak yok ne olsa gidiyo 😃56 ydım bende şimdi 70 olmuşumdur daha da alırım
Esrasssr Handevebade yırtılmalar olmadı mi o kadar kilo alınca?bende daha alırım da çatlıyorum aldıkça
Handevebade Esrasssr oldu tabiki genital bölgem bile çatlak. Popom kalçam göbeğim çatlak sadece göğsüm çatlamadı çok irileşmedi hala 80 beden kullanıyorum
aysgks_34 haziranin25i ay evet yaaa valla yürüyüş e başlamak istiyorum kendime geldikten sonra ve hamur işi görmek istemiyorum
icegul Bende aynıı ilk 3 ay hiç kilo almadım bulantılardan. 4. Aya bi girdik ne yesem şişirdi. 9 kilo almışım daha 25 haftalığım 😭😭😭
bus91 aysgks_34 hey maşallah ne güzel olmuşundur şimdi 🥰 emzırırken verirsin en guzel zamanlar amaaaaaannnn