Zehraaa98 Kızlar ben 7. Haftada hıcbır sey yoyemıyorum yedıgımde cıkıyor kara kara dusunuyorum nolcak
Ervanurumm İlk 6 buçuk ayda sadece 3 buçuk kilo aldım doktorum çok iyi gittiğimi söylüyordu ama kaynanam herkese kilo almamak için yemek yemediğimi söyledi çok sinir oldum insan bebeğini düşünür kiloyu mu sadece gereksiz hamur işi yememeye çalışıyordum. Sonraki bir ay ona uydum ve 3 kilo birden almışım doktor şoka girdi hemen anladı sana biri bisey mi dedi bu senin beslenmen değil bende evet dedim cahil insanlara bakma eski beslendiğin gibi beslen dikkat et dedi :)
ADamla 20 haftalık olduk önce 5 kilo vermiştim aşırı mide bulantısı ve iştahsızlıktan. Son 2 aydır iştahım açıldı ama asla paketli gıda, hamur işi, tatlı tüketemiyorum aşırı sağlıklı beslenme ile 2 kilo almışım 😁 hamile kalmadan önce daha çok yiyordum 😂
Deletedmom54 Tugba_0 28 haftalığım 4 kilo aldım , dikkat de etmedim normal yediğim kadar yedim hamurişi ,ekmek , tost her şeyi yiyorum pilavı biraz azalttım sadece
Masalmom Deletedmom54 normalde kiloya cok el verişliyim mutfağın önünden gecsem kilo alıyorum diyenlerdenim ama hamileliklerimde ne oluyor bilmiyorum 🤭😂
Srhtzlyh Tugba_0 bende bugün doktordan geldim. 29+1 olduk 8 kilo almışım. Çok düzenli alıyordum bu son ay birden iki kilo gelmiş😬