glsahbaydemir damladgr Biz Rüya Lena koyacağız Allahın izniyle ☺️ diğer kızımın ismi de Asya Mira 😌 onun haricinde Lara, Elizan, Vera aklıma gelenler 🙂
iko35 AyGC 6 senedir hep diyorum bir kızım olursa liva koyucam diye. Bayılıyorum livaya. Bakalım kız olursa liva koyucam
busraakeskin damladgr ben kızımın adı nasip olursa Milena koyacağım. Ama Vera adını da çok seviyorum. Anlamı da çok güzel.
berenyigit06 Melis Deren Deren İpek Alya İpek Selen Melis Yağmur Ada İpek benim favorim bunlar bakalım hangisini koyucam
A-F-B Tugce38 benimde kaynanama söylemiştim çok sevdi önceden istediği isimmiş o yüzden koyayım dedim ama fikrim değişebilir yani anlamı kötü diye. çocuğa kötü isim koymak hak değil iyi isimler koymalıyız
Tugce38 A-F-B evet canım bende ceylin istiyodum cennet kapısı anlamı die biliyodum megersem yengec yavrusu yengec yuvası anlamına geliyomuş yengec de malum sevilen bi hayvan değil
iko35 Bahartesi farsça kökenli şarap , içki demek bade. Aşk anlamıda var biliyorum da belki bu anlamını bilmiyorsunuzdur