Ygmr25 ışın mı?? Ilk kez duyuyorum. Bebeğinin aklına gelebilecek bütün oluşum ve organlarına bakılıyor. Bir problem varsa gebelik süreci içinde gidişatı düzenlemek adına yapılacaklar yapılıyor erken dönemde, doğumunun nerede olması gerektiğine kadar bilgi verebiliyor detaylı ultrason. Mesela bebek doğuştan kalp problemi ile dogacaksa cocuk kalp cerrahisi ve kardiyolojisinin olduğu bir hastanede takibinin ve doğumunun yapılmasına dek karar alma asamasini olusturiyor ve duzenliyor. Yani kacinci yuzyildayiz hala bunlara karsi gelen bir guruh varya su sig dusuncelerinin altindaki kafayi hic anlayamiyorum. Elbette her sey terc8h meselesi ama mevzu evlatsa elden gelen ne varsa yapilmali kanaatindeyim. Sonra vicdan azabi duymamak adina. Bu arada hicbiri kesin sonuc vermiyor yuksek oranda dogrulugu var sadece. Ama en azindan anne olarak elimden geleni yaptim diyebilmek cok onemli benim fikrimce. Hicbir zararini gormedim ben detayli ultrasonun aksine bebegimin her halinin fotosunu aldim ilk kez renkli sekilde gordum. Hepsi guzel bir ani oldu. Allah kotu sonuclardan korusun. Bebeginize temas etmek harika bir deneyim gebelik surecinde. Detayli ultrason da bunlardan biri bence.