Eymnomer Kızlar testim pozitif çıktı 9 haftalık hamileyim oğlum iki yaşında ne yapabilirim bağışıklığı düşük yardım edin 😔
Unlukacar Eymnomer canım çocuğunu bırakacak yer yoksa çift maske tak eğer eşinde yoksa eşin baksın çocuğa mümkün mertebe uzak dur benimde 17 günlük bebeğim var eşim pozitif banada ve bebeğime geçecek diye ödüm kopuyor
esloka Eymnomer tanıdığım oldu doktor 2 tane maske tak eldivensiz evde gezme çocuklarımın yanında 2 3 saat oturabilirsin demis kendi daha cok bir odada kalıyor
Busra34ybg Eymnomer bol c vitamini tüketin süt yumurta balık bağışıklığı güçlendirecek yiyecekler yiyin vitaminlerinizi düzenli alın allah şifa versin
Selinbam Eymnomer doktorunuza ve çocuk doktoruna da ulaşın multivitamin yada kan sulandrcı veriliyormuş sanırm ve çocugunuzda beraber olabldiğince iyi beslenin meyve çorba ıhlsmur limonlu su sarımsak gbi
Ozdmrkbraa Eymnomer o zaman siz ayrı odada karantina da durun yaklaşmayın hiç çocuklarda belirti göstermiyor denilse de o yaştaki çocuklarda da çıktığı çok oluyor artık
ilseng Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Sağlık bakanlığından gelip ilaç verecekler. 10 gün evde karantinada kaladaksınızzz. Çocuğunuzdan mümkün olduğunca uzak durun
Eymnomer Doktoruma ilettim ama her hangi bi ilaç vermedi bana şuan nefes darlığı var oğlum yanımdan ayrılmaz bana çok bağlı başka bi oda da tek başına durmaz asla beni 2 dkka görmese kriz geçirir 😔
Unlukacar Eymnomer benim eşimde kovid canım sanırım bende de var ateşim yükseldi 17 günlük bebeğim var korkuyorum
esrAlp Eymnomer oğlunuz için bağışıklık güçlendirici takviye alın strath var tamamen bitkisel şurup şeklinde ben oğluma ana sınıfına başlar diye almıştım okula başlamadan üç beş ay önce kullanılmaya başlanmasını öneriyor dr lar
esrAlp Eymnomer olur siz internetten araştırın bakın isterseniz benim doğuştan bağışıklığı olmayan öğrencime dr lar bunu vermişti takviye olarak
Unlukacar Eymnomer Aminnn canımmm inşallah ne yapacağız böyle bilmiyorum sen bebeğini yanında mı tutuyorsun nasıl bakıyorsun canım bebeklere geçiyormuymuş
Eymnomer Unlukacar oğlum yanımda benimle dikkat ediyorum şuan sadece hafif bi öksürük var onun dışında bişey yok gibi
Unlukacar Eymnomer iyi çok şükür canım bende hem kendime hem bebeğime test yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyorum bebeğime geçer diye çok korkuyorum sen nasıl önlem alıyorsun bebeğine bakarken canım