NefesDeniz Cemrenur Süpermiş 😂 Siz bugün yinede ani ve hızlı hareketlerden kaçının daha dikkatli olun belki tansiyondur geçer inşallah
Busra34ybg Cemrenur kafanın içinde sanki bir ağırlık sersemlik basınç aynısı bendede oluyor tansiyon olabilir evet ayaklarını kalp izana gelicek şekilde yastık koyup öyle uzan birazda çok geçmiş olsun
Seymasarepolat Cemrenur aynı hafta da bende de oldu 3 gün devam etti hastaneye sağlık ocağına gittim bebekte de bişey yoktu herşey normal ama vertigo olabilir kbb ye git gecmezse dediler gecti gitti
Cemrenur Seymasarepolat acliktanmis😂 mjde yanmasindan bisey yemeye korkuyordum o yuzden dun aksam yemeğinde de bir kase corba icmistim sadece. Açlıktan tansiyon düşünce tuzlu ayran ve yemek iyi geldi😂hepinizden allah razı olsun 🙏🏻
Ozdmrkbraa Cemrenur korkma ki tansiyonun etkilenmesin ayranı iç uzan biraz bakalım geçmezse bi hâlâ çaresine bakarsın sonra
Cemrenur Ozdmrkbraa geçti canım geçti sanırım açlıktan tansiyonum düşmüş. Dün gece bir tabak çorba içebildim sadece mide yazmasından. Korktum birşey yemeye. Yemek ve tuzlu ayran iyi geldi şükür allah razı olsun hepinizden 🙏🏻