Ozz571 Hayırlı sabahlar herkese 11 haftalık hamileyim testim pozitif çıktı 4. Günüm aşırı baş agrım var tat koku sıfır ve midem çok bulanıyor hiç birşey yiyemiyorum ilaç da kullanılmıyor hamilelikte 1 bardak su bile içemiyorum lütfen yardım eder misininiz ne yapabilirim çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye 😢
MiasMom Ozz571 çok geçmiş olsun , yanlış bilgi vermek istemem burdan okuduğum kadarıyla ve internette araştırdığım kadarıyla henüz bebeğe zarar verip vermediği kesin bilgi değilmiş yani öyle birşey rastlamamislar sanırım. İçini ferah tut , bol bol vitamin ve sulu şeyler tüket . Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah
Busra34ybg Ozz571 çok geçmiş olsun bol C vitamini tüketin vitamin ilaçlarını alın beslenmenize dikkat edin gebelikte atlatan çok insan duydum ilaç olmadığı için biraz sıkıntı oluyor ama vitaminlerle atlatırsınız inşallah
aybkkra Ozz571 Allahın izniyle birşey olmaz benimde şuan tüm ailem covid tabi hamilelerin ilaç yok ama belki bu iyi bişeydir ilaçta çok yan etki yapıyor çünkü. Ama kesinlikle yiyip içmelisiniz bu hastalığın şifası yemekten geçiyor. Kemik suyu çok iyi , et tüketmeye çalışın. Limonlu su için. C vitamini desteği alın alabiliyorsanız ama şu an meyvelerde çok fazla c vitamini al meyve çok tüketin. Bal zerdeçal zencefil karıştırıp yiyin. Dağ kekiği iyi geliyor ama gelki hamile olduğumuz için demleme içemeyebiliriz siz zeytine ekleyip tüketebilirsiniz. Su içmeyi unutmayın elinizden geldiğince de duş almaya çalışın. Rabbim yardım eder inşallah üzülmeyin.
gokhansevval Ozz571 içinizi ferah tutun korona en başında çıktığı zaman geçirdim ve hastane de yattım ki hamile olup olmadığıma dahi bakıldı ama kanım da sulanma olduğu icin ikinci bir kan aldılar orada da anlamadılar hastane de yatarken hamileymişim meğer sabah 8 akşam 8 tane ilaç alıyordum her gün ve bunun yanında ciğerler icin ilaç da peşi sıraydı tabi sakin korkmayın çok şükür ben o kadar ilaç almama rağmen bir kötü durum olmadı şükürler olsun ki rabbim koruyor demek ki ❤️🙏🏻 Ağır geçirmiş biri olarak söylemek istedim su bol su en büyük vitamin diyebilirim ilk zamanlar doktorlar bana C vitamini bile ise yaramıyor bu hastalıkta demişti umarım en kısa zamanda atlatırsınız asla morelinizi bozmayın ❤️🙏🏻
Ozz571 ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim maalesef iştahım hiç olmadığı için ne su ne besin alamıyorum o yüzden biraz korkuyorum MiasMom
MiasMom Ozz571 kendini bu konuda birazcık zorlamalisin canım çünkü şu an tek yolun beslenmekle virüsü yenmek . Benim hamilelik bulantım var bende birşey yiyemiyorum ancak meyve bitki çayı falan sen de dene miden de rahatlar
Assye Ozz571 eğer hiç beslenemediğinizi düsünüyosanız sağlık ekipleri ile konuşmalısınız hem hamilesiniz hemde hiçbir gıda alamıyosanız en azında vitamin ağırlıklı serum taktırmalısınız yoksa çol güçsüz düşersiniz gem bu sayede su dengenizide sağlarsınız doktorunuzla görüşün bence
Mom103 Ozz571 ama corvitle qrip ayni şey deyil bende riskliymis doktor ilac yazdi. Sizde bence riskli degil o yuzden dojtor bisey yazmamis . Yorumlari okudum bebege gecmiyormus korkmayin ozaman. Bol bol tavuk suyu corba yapin icin limonlu su icin sicak. Rabbim şifa versin atlatirsiniz
Selinbam Ozz571 ayran meyve suyu çorba falan bari içmeye çalış eczaneden falan doktoruna ulaşıp vitamin al ve yemeye gayret et burda brisi yazmştı doktoru sen iç sonra kussan bile içinde kalan yeter sana demiş
Aryaliya Çok zor anlayabiliyorum vitamin ilaçları alabilirsin , meyveni hiç eksik etme ve yemek yemeye çalış bünyen düşmesin. Burda çok hamileler atlatıp geçirdi gönlünü ferah tut. Allah yardımcım olsun bol bol C vitamini almaya çalış limonlu su meyveler vs. 💕 çok geçmiş olsun
Paakize Merhaba bende 38+1 haftalık hamileyim.Ve yaklaşık 6 gündür covidden dolayı hastanede yatyrm.Ayrıca kanmda enfeksiyon da varmş.Nefes darlığı, öksürük,ateş, halsizlik, iştahsızlıkla gelmştim.
Ozz571 Paakize ya çok geçmiş olsun İnşaALLAH en kısa zamanda atlatırız bu hastalığı dualarım sizinle 🤲🏻
Ayseege6156 Ozz571 hiç korkma ben daha iki hafta önce geçirdim canım üstelik benimkisi çok kötüydü 10 günde 7 kilo verdim iştahsızlık yüzünden içtiğim tek şey su yediğim mandalina oldu bu seni korkutmasın bunun bebeğe asla zararı yok üstelik ben ilaçta kullandım eğer ağır atlatıyorsanız ilaç kullanmakta bir sakınca yok bebeğin plesentasından hiç biri geçmiyor rahat ol ama zorla da olsa yemeğe çalış şuan bebek senin vücudundaki vitaminden besleniyor yersen iyi olur vitaminli şeyler tüket zorla ben yiyemediğim için düştüm bu kadar ama dediğim gibi korkma asla bebeğe zararı yok inşallah en yakın zamanda atlatırsın 🤲🏻
Mom103 Ozz571 nasil kullanilmiyor doktor hic bir sey vermedimi ? Bu kendi basina gececek bisey degilki. Ben qrip oldum 11 12 haftamda doktora soyledim bana cok kizdi nerden kaptin qribi bu haftalarda olmaz. Hemen iyleş bebege gecirme dedi. Bana pastıl yazdi ballı limonluydu sonra ilaç yazdı 5 gunluk. Birde suya dokup icilen bi toz.elmalı. onlari yapmaya baslayinca gecdi kendimle çok cok balli limonlu cay ictim bugday nişastasi bişirdi annem onu yedim sute safran katip kaynatip ictim. Boyle boyle iyleştim 4 gune falan. Simdi cook az bisi kaldi oda gecicek Allahin izniyle. Bisey yapmadan bu gecmez ki ama. 😒
[silindi] Ozz571 cok gecmis olsun, saglikla atlatirsiniz insallah. ben negatif cikmistim ama temas listesine alindigimda ve test yapmaya geldiklerinde gorevli hamilelerin pozitiflik durumunda kesinlikle kan sulandirici icmelerini istediklerini soylemisti. Kadin dogum doktorunu muhakkak arayip yazdirirsin demisti, pihtilasma vs sorun olmasin diye sanirim. Bi doktorunuzu arayip onu sorun bence. Tedavi icin dediginiz gibi hicbir sekilde ilac kullandirmiyorlar hamilelere ama kan sulandirici kullanmak cok mantikli zaten gerekli de gelmisti acikladiklarinda.
Assye Ozz571 çok geçmiş olsun canım, gebeliğin küçük mide bulantısı işstahsızlığın zaten bu donemde olurken bide bu hastaşık iyice seni güçsüz bırakmasın Allah yardımcın olsun ❤️