Aloneanqel Kızlar akşam olup yatınca başlıyor bacaklarım sızlamaya. Ne yapsam da geçmiyor. Gecelerim zehir olmaya başladı. Siz neler yapıyorsunuz geçmesi için 😐
esrakrt Aloneanqel benimde her iki bacağımda gece sızlıyordu, doktorum suda eritilen bi ilaç verdi sende danış bence..Birde bol bol sade soda için faydası çok fazla..
Bsraskmn Aloneanqel doktorum ağrılarım var diyince magnezyum yazdı bende gece uyumadan 15 dakka önce içiyodum iyi geliyodu. Ama son haftalar içilmemesi gerekiyormuş doğum kasılmalarını engellediği için
tgctngl Aloneanqel ben de 28 haftaligim canım magnorm diye bir magnezyum takviyesi önerdiler bana sen de doktoruna bir daniş istersen inşallah bir an önce kurtuluruz bu sızlamalardan
Aloneanqel Essaismail magnezyum yazdırmıştım geçen haftalarda 25. haftada zararı olmaz dimi akşam ıslatıp içeyim bari
lifeofmybaby Aloneanqel 10 haftalığım bende bu durumdayım ya uyutmuyor gece yatağa geçtiğim an başlıyor ben çözüm bulamadım 😔
Essaismail Aloneanqel yok canım zararı yok ağrılara ve kramplarda çok iyi ben 20. Haftamdan beti kullanıyorum yoksa geceler bana kabus gibiydi
Aloneanqel tgctngl amin canım inşallah 🙏🏻 Doktorum magnezyum vermişti 2-3 hafta önce. Bir sürü ilaç alıyorum diye ara vermiştim ama Kullanayım bari 😞 bu acıya dayanamıyorum 😞