ayazmoms41 Belime 5 -10 dk da bir felaket ağrı giriyor su gibi akıntım da var. Sancı mı çekiyorum çatı muayenesinde 2,5 cm açıklık çıkmıştı. Yardım lütfen 😔😔 37+2 haftalığım
Busekrkmz ayazmoms41 kız doğumun başlamış biraz daha zaman geçsin ıkınmaya bile başlarsın. Doğumum ağrısı bele vurur zaten git acile bekleme hem suyunda gelmiş.
Busekrkmz ayazmoms41 nerden biliyorsun dersen aynısını yaşadım bel ağrısından ölüyordum ki benim 1 cm açıklığım vardı. Hiç durma evde boşuna git acile.
Ozsen35 ayazmoms41 hemen bir ılık su ile duş al ve acile git bence çünkü doğumun gelmiş tatlım bu arada sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🙏
Mommy2b ayazmoms41 doğumunuz başlamış yüksek ihtimalle, ağrıların arası 4-5 dkya düşene kadar evde beklemeyi öneriyorlar genelde süre tutup ona göre acile gidin. Hayırlı mübarek olsun 🌿
Ozsen35 ayazmoms41 ılık duş rahatlatır ve doğumunu kolaylaştırır canım ve bence sonrasında hemen git derim
Mommy2b ayazmoms41 ilk yazdığınızı tekrar okudum da sanırım suyunuzun gelmiş olma ihtimali var eğer suyunuz geldiyse hastaneye gitmeniz daha iyi olabilir doktorunuzu arayın derim
Mommy2b ayazmoms41 bir de meryem suresini açıp dinlemenizi öneriyorum şu anda. Rabbim bir avazda sağlıkla doğurmayı nasip etsin 💞
Busekrkmz ayazmoms41 benim bebek hareketleri normaldi günlük nasılsa öyleydi çok hareketli değildi ya da bir yerde toplanmıyordu.