Gizemre1010 👶🏼Kızlar bebeğimin çamaşırları için hangi deterjanı almalıyım çok güzel kokan bildiğiniz varmı ???
Tugbaumit Gizemre1010 Hacı Şakir’in granül matiği ( sabun tozu) iki kez durulama yaparak kullanmak en iyisi sonrasında bir güzel ütü ohh miis👼🏻👼🏻
ZhrHkn Kesinlikle uni baby eğer kokusu güzel olsun istiyorsan mavi kapaklı olanı deterjanı pembe kapaklı olanı yumuşatıcı harika bi ürün ve kalıcı kokusu var ❤
mom2be Kızlar bildiğim kadarıyla özellikle ilk 3 ay kokusuz deterjanla yıkamak gerekiyor kıyafetlerini, friendly diye bir marka var onun deterjanı öneriliyor, bir bakın isterseniz
Aden Gizemre1010 gebe okuluna gidiyorum canım ben orada çamaşır makinalarına uyumlu sabun tozlarının kullanılmasını çnerdiler
klcserpil Dalin lavantalı Granül sabun ve uni baby yumuşatıcı kullandim ben,cok hos ağır olmayan bir kokusu var tavsiye ederim 😊 zaten bebisler icin kokunun yoğun olmasi rahatsiz edici olabilir
Burcum Gizemre1010 dalinin granül sabun tozunu kullanıyorum. %100 doğal sabun olarak geçiyor. Her yıkamada 1 çorba kaşığı koyuyorum. Ben ilk 3-4 ay yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum aşırı kokmasın rahatsız etmesin diye. Makinada 30 derecede yarım saatlik kısa programda yıkıyorum. Elde yıkama varsa onda da mis gibi olur.
MucizemE Gizemre1010 ben bugün yıkadım arielin bebek detarjanıyla yumoş olarak da dalinin deterjanı çok da güzel kokuyor ☺
Hira Gizemre1010 cnm ben chicco’nun kokusuna aşığım. Bingo soft da çok hoş kokuyor. Uni baby’nin hem yumoşunu aldım hemde deterjanını ama koklayınca tuaf geldi ama daha kullanmadım belki yıkayınca güzel koku bırakır. Ama chicco 💕💕💕💕 bingo soft 💐💐💐