Melisa18 Bende hamile kaldigimdan beri hep normal dogum istedim bir can dunyaya getirecegiz acisiz olmaz birinde basinda birinde sonunda aci cekicem diye dusundum hep yani sezeryan da olsam dikis acim olacakti normal dogumda olsam dogum aninda acim olacakti. Ben hep o tadi almak istedim hatta sanci cekerken esim sezeryana alinsin dedi kiyamadi ama kabul etmedim sonuna kadar sancilari yasamak istiyorum dedim. Açıkcasi ben hayatimda da birseyden zor diye vazgecip daha kolayini hic secmedim zor olan benim icin hep daha guzeldi belki karakterimden kaynakli hic korkmadim normal dogumdan kendinizi korkutmayin cesaretlendirin şoyle dusunun maksimum ne kadar sure aci cekebilirsiniz ki aylar yillar haftalar surmeyecek sadece bir kac saat dayanamazmisiniz sadece 1 kac saate ben hep oyle dusundum ve dogum yaptigim gece bebegime sabaha kadar kendim baktim annem uyudu uyandirmadim hemsireler yardima geldi emzirmek icin gogsumun ucu olmadigi icin emzirmek zor oldu ama istedigim gibi kalktim gezdim yattim makyajimi yaptim foto cekimi yaptik cok rahattim